Salma Hayek: Εξηγεί γιατί το στήθος της μεγαλώνει - και όχι λόγω αυξητικής

25.06.2021
Salma Hayek: Εξηγεί γιατί το στήθος της μεγαλώνει - και όχι λόγω αυξητικής
"Το στήθος μου μεγαλώνει συνεχώς από μόνο του, η πλάτη μου υποφέρει"

Το στήθος της Salma Hayek μεγαλώνει, αλλά αυτό δεν οφείλεται στην πλαστική χειρουργική. "Πολλοί είπαν ότι έκανα αυξητική στήθους - δεν τους κατηγορώ! Το στήθος μου ήταν μικρότερο, όπως το υπόλοιπο σώμα μου", είπε η 54χρονη ηθοποιός σε πρόσφατο επεισόδιο του Red Table Talk.

Jennifer Aniston: Διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου και αυτοί είναι οι λόγοι

Η Hayek είπε ότι η εμμηνόπαυση - μαζί με κάποια άλλα γεγονότα - έπαιξαν ρόλο σε αυτό. "Σε μερικές γυναίκες, το στήθος γίνεται μικρότερο. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες που όταν παίρνουν το βάρος, το στήθος τους μεγαλώνει και άλλες γυναίκες που όταν κάνουν παιδιά και θηλάζουν το στήθος τους μεγαλώνει και μετά δεν μικραίνει. Και σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις εμμηνόπαυσης, μεγαλώνουν κι άλλο. Απλώς έτυχε να είμαι από αυτές τις γυναίκες που αυτό τους συνέβη σε κάθε περίπτωση! Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση".

Το μεγάλο στήθος δεν είναι αυτό που κάποιοι φαντάζονται όμως. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι "η πλάτη της υποφέρει πραγματικά από αυτό", καθώς και ότι δεν μιλούν πολλοί για αυτό το φαινόμενο ως μέρος της εμμηνόπαυσης.

Η Britney Spears θέλει τη ζωή της πίσω: Η δραματική έκκληση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

"Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για τις γυναίκες - αυτή η ίδεα πρέπει να σταματήσει. Μπορείς να ονειρεύεσαι σε οποιαδήποτε ηλικία, μπορείς να είσαι ρομαντικός σε οποιαδήποτε ηλικία. Έχουμε το δικαίωμα να αγαπηθούμε για το ποιοι είμαστε. Δεν είμαστε μόνο εδώ για να κάνουμε μωρά, δεν είμαστε μόνο εδώ για να γεννήσουμε τους άντρες. Δεν είμαστε μόνο εδώ για να εξυπηρετήσουμε τα πάντα και όλους γύρω μας", είπε η ηθοποιός, η οποία ετοιμάζει σε συνεργασία με την HBO MAX μια σειρά με θέμα το στήθος της εμμηνόπαυσης, κάτι το οποίο φαίνεται ειρωνικά κατάλληλο.