Sharon Stone: Στα 63 της γοήτευσε το Instagram με το κίτρινο μαγιό της

29.06.2021
Sharon Stone: Στα 63 της γοήτευσε το Instagram με το κίτρινο μαγιό της
Η Sharon Stone ζει φέτος το καλοκαίρι την καλύτερη περίοδο της ζωής της και έχει κάθε λόγο να νιώθει έτσι, αφού στα 63 της, δείχνει υπέροχη και με ένα σώμα που πολλές τριαντάρες θα ζήλευαν. Η πρωταγωνίστρια του Βασικού Ενστίκτου, επέλεξε το Instagram για να δείξει πόσο χαρούμενη νιώθει (και πόσο υπέροχη φαίνεται) φορώντας το κίτρινο μπικίνι της.

«Happy Summer» έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία με το μαγιό που αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες της (και με ένα χαριτωμένο σκυλάκι να την κοιτάζει). Η ηθοποιός δεν ήταν πάντα τόσο άνετη με το σώμα της και είναι κάτι που δούλεψε για να αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου. Σε μια συνέντευξή της στη γερμανική Vogue το 2020, είπε ότι ταλαιπωρήθηκε με την εικόνα του σώματος στα 40 της, «Υπήρξε κάποια στιγμή στα σαράντα μου που πήγα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα: “Δεν θα βγω έως ότου μπορέσω να δεχτώ πλήρως το σώμα μου”».

Αυτή η αποδοχή έχει έρθει πλέον τώρα που είναι στα 60 της και κατανοεί πραγματικά πώς είναι να ζεις τη ζωή στο μέγιστο μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε και το οποίο επηρέασε σχεδόν όλη της τη ζωή. Έμαθε τι λειτουργεί για αυτήν, ψυχικά και σωματικά, κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, αλλά ποτέ δεν είπε ότι ήταν εύκολο. «Άρχισα να κλαίω βλέποντας το ελαφρώς γερασμένο σώμα και το πρόσωπό μου στον μεγεθυντικό καθρέφτη», αποκάλυψε. «Αλλά δεν είσαι εντελώς αδύναμη και μπορείς να επιβραδύνεις τη διαδικασία αν συμμαζεύεις τον εαυτό σου, τρως πειθαρχημένα και ασκείσαι πολύ».

Sharon Stone: "Ο παππούς μου κακοποίησε σεξουαλικά εμένα και την αδελφή μου
με τη βοήθεια της γιαγιάς μου"

Ένας από τους αγαπημένους της τρόπους για να παραμείνει σε φόρμα είναι μέσω του χορού που κάνει τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η Stone υπόσχεται ότι «θα σε κρατήσει σε φόρμα, θα σου δώσει ενέργεια και θα πυροδοτήσει την ενέργεια της ζωής». Αν πρόκειται να φαινόμαστε έτσι στα 63 μας, έστω και στο μισό απ΄ότι η Stone, τότε να υιοθετήσουμε από τώρα το πρόγραμμα της.

Νικολέτα Μακρή