Η Μιμή Ντενίση ποζάρει με ένα μίνι φόρεμα χωρίς μακιγιάζ - Δεν υπάρχουν λόγια για τα πόδια της

21.07.2021
Η Μιμή Ντενίση ποζάρει με ένα μίνι φόρεμα χωρίς μακιγιάζ - Δεν υπάρχουν λόγια για τα πόδια της
Στα 68 της χρόνια, η ελληνίδα πρωταγωνίστρια παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου Αγαπημένη" κάνει η Μιμή Ντενίση και ξεκουράζεται στο σπίτι της στον Θεολόγο, από όπου και η σημερινή της ανάρτηση.

Φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα που από τη μία πλευρά σηκώνεται περισσότερο, η Μιμή χαμογελά διακριτικά χωρίς να κοιτά τον φακό, όμως εμείς δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε τα πόδια της.

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει για την κόρη της με ασορτί μαγιό και σκύλο!

"Μια μικρή ξεκούραση ανάμεσα στα γυρίσματα της Μυτιλήνης κ της Αθηνας!!?χωρις Χτενισματα μακιγιάζ κ ντυσίματα!! Αυτό που μου λειπει περισσοτερο. Η φύση κ η ανεμελιά!! Αλλά από αύριο επιστροφή στο γύρισμα!!! Με πάθος!!", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Όσο για το μεγάλο κινηματογραφικό εγχείρημα της Μιμής Ντενίση; Πρόκειται για τη μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου στη μεγάλη οθόνη σε παραγωγή της Tanweer Greece, σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο των Μιμή Ντενίση και Martin Sherman. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Χίο και τη Μυτιλήνη και το αποτέλεσμα εναμένεται με ενδιαφέρον. (Δες εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα)

Εκτός της Μιμής Ντενίση, στην ταινία θα δούμε τους: Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Χρήστο Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Νέδη Αντωνιάδου, Αναστασία Παντούση, Daphne Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννη Εγγλέζο, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και τον Γιάννη Βογιατζή.