Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι κοιμήθηκε μετά τον θρίαμβο στο NBA - Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε

21.07.2021
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι κοιμήθηκε μετά τον θρίαμβο στο NBA - Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε
Ο Greek Freak έγραψε ιστορία. Τον αποθεώνει ο κόσμος όλος και απορεί με το πού μπορεί να φτάσει!

Τελικός NBA χθες (20/7/2021) μεταξύ των ομάδων Μιλγουόκι Μπακς και Ρίβερ Σανς. 6ος τελικός για τον Γιάννη, ο οποίος, όμως, κατά γενική ομολογία, ξεπέρασε το εαυτό του και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του σκοράροντας τους 50 από τους 105, συνολικά, πόντους, έναντι των 98 των Σανς.

Εκτός από το κύπελλο που επέστρεψε στους Μπακς ύστερα από 50 (!) χρόνια, ο Γιάννης κρατά και το τρόπαιο του MVP που κέρδισε με το σπαθί του!

Με αυτά τα βαρύτιμα βραβεία γύρισε στο σπίτι του μετά τον απερίγραπτο θρίαμβο ο θρύλος (ήδη στα 26 του χρόνια) του ΝΒΑ και μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από το σπίτι του. Σίγουρα αναμένονται κι άλλες. Και θα ξεχειλίζουν όλες συγκίνηση για το παιδί από τα Σεπόλια -όπου βρέθηκε με την οικογένειά του ως πρόσφυγας από τη Νιγηρία- και ακολούθησε τα πιο τρελά του όνειρα, έχοντας πάντα δίπλα του σε κάθε -δύσκολο- βήμα την οικογένειά του, τη μητέρα του, τα τρία αδέλφια του και -από ψηλά- τον πατέρα του τον οποίο ο ίδιος αναφέρει σε κάθε ευκαιρία με απέραντη αγάπη. Τα τελευταία χρόνια δε, πανταχού παρούσα και η σύντροφός του, Mariah, που περιμένει το δεύτερο παιδί τους και ο γιος τους, Liam Charles.

Ιδού οι πρώτες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Γιάννης μετά τον θρίαμβό του: