Νίκος Χαρδαλιάς: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του και οι ευχές του Βασίλη Κικίλια και της Μαρίνας Πατούλη

17.08.2021
Νίκος Χαρδαλιάς: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του και οι ευχές του Βασίλη Κικίλια και της Μαρίνας Πατούλη
Η είδηση για την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα ο Νίκος Χαρδαλιάς γέμισε στεναχώρια και αγωνία τους Έλληνες που αναγνωρίζουν την τεράστια προσφορά του τους τελευταίους 18 μήνες που έχει αναλάβει τη θέση του Υφυπουργού Πολιτιικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων -και είχε πάμπολλες να διαχειριστεί αυτό τον καιρό.

Με ιστορικό εμφράγματος και την πίεση της καθημερινότητας να πέφτει βαριά επάνω του, ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο χθες και εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου, όπως μάθαμε του τοποθετήθηκαν 2 στεντ.

«Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του.

«Δεν αισθάνομαι καλά» φέρεται να ήταν η φράση που είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε στενό του συνεργάτη όταν το ενώ επέβλεπε τη μάχη με τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια.

Μετά το χειρουργείο, η σύζυγος του Υφυπουργού, Γιώτα Παναγιωτοπούλου μοιράστηκε μια ανάρτηση όπου ενημέρωνε τον κόσμο όλο για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του με το πρόσιμο να είναι ξεκάθαρα θετικό.

Τα social media γέμισαν με ευχές για καλή ανάρρωση και μεταξύ των αναρτήσεων που είδαμε ξεχωρίσαμε αυτή της Μαρίνας Πατούλη, η οποία μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία μαζί με τη ευχή "Ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο φίλο @nickhardgr με την ευχή να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του κ στην αγαπημένη του οικογένεια.❤️" στη λεζάντα, αλλά και του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος υπογράμμισε τη δυνατή κράση του Νίκου Χαρδαλιά.