Άρρωστη με κορονοϊό η Κατερίνα Διδασκάλου: Η ανακοίνωση και η ακύρωση των παραστάσεων

27.08.2021
Άρρωστη με κορονοϊό η Κατερίνα Διδασκάλου: Η ανακοίνωση και η ακύρωση των παραστάσεων
Ο Covid "χτύπησε" και την παράσταση "Η πόρνη από πάνω"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αρρώστησε και καθώς υπήρξε διάγνωση επίσημη ενημέρωσε το κοινό της μέσω social media αφενός για το τί συνέβη, αφετέρου για τη ματαίωση των παραστάσεων. Ιδού τι έγραψε στην ανάρτησή της:

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση για την περιοδεία. Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά.
"Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία COVID παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά! Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς".

Αν η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει και τα γυρίσματα της σειράς "Άγριες Μέλισσες" αυτό δεν έγινε γνωστό, όμως μάλλον η "Μυρσίνη" δεν έχει επιστρέψει στα πλατώ του ΑΝΤ1. Λόγω των θεατρικών παραστάσεων η Κατερίνα Διδασκάλου ενδεχομένως να είχε αργότερα τις δικές της σκηνές έτσι κι αλλιώς.

Εμείς ευχόμαστε περαστικά!