Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι "Άγριες Μέλισσες", ο Λευτέρης Χαρίτος, ο γάμος και η αγοραφοβία

16.11.2021
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι "Άγριες Μέλισσες", ο Λευτέρης Χαρίτος, ο γάμος και η αγοραφοβία
Η ηθοποιός που φέτος ερμηνεύει τη Ζωή Μεγαρίτη στη δημοφιλή σειρά μίλησε για τα πάντα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εντάχθηκε φέτος στο καστ της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία της. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ελληνίδα ηθοποιός εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τη δυσαρέσκειά της προς μερίδα του Τύπου που, παραβλέποντας τη μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο, υπογράμμισε ιδιαίτερα την προσωπική σχέση που έχει με τον Λευτέρη Χαρίτο, σκηνοθέτη της σειράς.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η Kate Middleton πήρε τη θέση της βασίλισσας αφήνοντας στο πλάι την Camilla

Η σχέση της με τον Λευτέρη Χαρίτο μετρά χρόνια και ως προς τον γάμο η Μαρκέλλα Γιαννάτου δηλώνει ότι θα παντρευτεί μόνο όταν επιτραπεί ο γάμος για όλους τους ανθρώπους. «Αυτή τη στιγμή επιτρέπεται σε όλους και στους ομοφιλόφυλους το σύμφωνο συμβίωσης, οπότε αν κάτι κάνω, μόνο αυτό θα έκανα», δήλωσε με πάθος η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αγοραφοβία και τις κρίσεις πανικού.

«Δεν μπορώ να πάω στα μαγαζιά εύκολα», παραδέχτηκε η Μαρκέλλα ενώ αποκάλυψε ότι η στυλίστρια και φίλη της Χαρά Μποτσιβάλη είναι εκείνη που της προμηθεύει τα ρούχα που της αρέσουν, προκειμένου να μην πάει στα μαγαζιά.

«Υπάρχει περίπτωση να έχεις αγοραφοβία», τη ρώτησε ο Αρναούτογλου και εκείνη απάντησε άμεσα: «Υπάρχει. Όχι γενικότερη, αλλά όταν υπάρχει βαβούρα έντονη και πολύς κόσμος, ταράζομαι»

Ιδού και η συζήτηση όπως την είδαμε χθες βράδυ.