Bradley Cooper - Irina Shayk: Περπατούν αγκαζέ δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους

17.11.2021
Bradley Cooper - Irina Shayk: Περπατούν αγκαζέ δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους
Οι γονείς της μικρής Lea φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις

Πριν μερικές ημέρες, και σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk εθεάθησαν να περπατούν μαζί στη γειτονιά West Village της Νέας Υόρκης.

Jennifer Aniston: Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram για τον Paul Rudd που ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε χαμογελώντας και περπατώντας στο πλευρό της πρώην συντρόφου του και μητέρα της κόρης του. Το ζεγυάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων υποδέχτηκαν μαζί το πρώτο και μοναδικό τους παιδί. Από τότε που ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, διατηρούν φιλικές επαφές. «Έχουν ένα καλό σύστημα για τη Lea και περνούν εναλλάξ χρόνο μαζί της», είπε μια πηγή τον Μάρτιο του 2020. «Κάνουν πράγματα μαζί όταν μπορούν. Επικοινωνούν πολύ και είναι καλοί φίλοι. Και οι δύο αγαπούν την κόρη τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι ακόμα μια μεταβατική περίοδος και προσπαθούν να καταλάβουν πώς θα λειτουργήσει. μπροστά, αλλά είναι σε καλή θέση».

Ανεξάρτητα από την προσωπική τους ζωή, φαίνεται ότι τρέφουν ο ένας στον άλλον μεγάλη εκτίμηση ως συνεργάτες στην ανατροφή του παιδιού τους. «Είναι απλός μπαμπάς, πρακτικός», είχε πει η Shayk για τον Cooper.