Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes χώρισαν - Η κοινή ανακοίνωση στα social media

18.11.2021
Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes χώρισαν - Η κοινή ανακοίνωση στα social media
Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes χώρισαν και το ανακοίνωσαν με μια κοινή δήλωση που μοιράστηκαν μέσω stories, σήμερα το πρωί.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας σαν κολλητοί φίλοι και θα συνεχίσουμε σαν κολλητοί φίλοι. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn».

Οι τελευταίες κοινές αναρτήσεις

Η τελευταία τους κοινή ανάρτηση ήταν την 1η Νοεμβρίου για τη νύχτα των νεκρών ενώ τον Σεπτέβριο ο Shawn είχε καμαρώσει δημόσια για την επιτυχία της αγαπημένης τους και τον Ιούλιο είχαν γιορτάσει την επέτειό τους.

Η Seniorita και το διαφημιστικό τρικ

Οι δύο νέοι τραγουδιστές συνδέθηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στο, θρυλικό πια, Seniorita το οποίο μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 1,3 εκατομμύρια views στο YouTube, και παρόλο που η σχέση τους από την αρχή αμφισβητήθηκε έντονα ως διαφημιστικό κόλπο, η συνέχεια διέψευσε αυτά τα σενάρια. Δυο χρόνια μετά και οι δυο τους έδειχναν κάθε φορά πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από την προηγούμενη.

Μέχρι τώρα!