George Clooney: «Δεν σχεδίαζα ποτέ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Όμως... »

18.11.2021
George Clooney: «Δεν σχεδίαζα ποτέ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Όμως... »
Ο George Clooney αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι δεν σχεδίαζε ποτέ να κάνει οικογένεια. Και μετά, γνώρισε την Amal!

Ο 60χρονος ηθοποιός που έχει τα τετράχρονα δίδυμα Alexander και Ella με τη σύζυγό του Amal, παραδέχτηκε το πώς μια δικηγόρος του έχει αλλάξει εντελώς την οπτική του για τη ζωή.

Όπως είπε στο podcast «W** with Marc Maron», «Ακούστε, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Και τότε αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος μπήκε στη ζωή μου και απλά ερωτεύτηκα τρελά. Τότε κατάλαβα, από τη στιγμή που τη γνώρισα, ότι όλα θα ήταν διαφορετικά».

Ο George αποκάλυψε επίσης ότι ήταν σε κατάσταση σοκ όταν έμαθε ότι θα έκαναν δίδυμα.

Δραματική έκκληση George Clooney προς τα media: «Μη δημοσιεύετε ποτέ φωτογραφίες των παιδιών μας»

«Δεν ήξερα ότι θα είχα δίδυμα» είπε με πάσα ειλικρίνεια στο podcast. «Υπάρχει εκείνη η στιγμή που πηγαίνεις στον γιατρό και σου δίνουν αυτό το κομμάτι χαρτί που είναι το υπερηχογράφημα και σου δείχνουν “Eδώ” και λες “Eίναι αγοράκι. Είναι ένα φανταστικό αγοράκι”. Και μετά λένε, “Και το άλλο είναι κοριτσάκι” και εσύ λες, “Ωχ, σκ..”».

Παρά το αρχικό του σοκ, ο George λατρεύει πλέον την πρόκληση να μεγαλώνει δίδυμα.

Ο ηθοποιός είπε: «Η αδερφή της Amal έχει δίδυμα και εγώ έπαθα πλάκα γιατί... ήμουν κάπως έτοιμος για ένα. Μου αρέσει τώρα. Και δόξα τω Θεώ έχουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Ο George αποκάλυψε επίσης ότι αυτός και η Αmal συζήτησαν την ιδέα να κάνουν παιδιά μετά από «έναν χρόνο» γάμου.

Ο George Clooney αποκαλύπτει ποιο χόμπι του "έκοψε" η Amal

Όπως αποκάλυψε: «Ήμασταν παντρεμένοι για περίπου ένα χρόνο και ήμασταν στο σπίτι ενός φίλου και είχαν ένα παιδί εκεί που ήταν φωνακλάδικο και αντιπαθητικό και εγώ σκεφτόμουν “Γαμώτο!”. Πήγαμε έξω με την Amal για μια βόλτα. Και μέχρι τότε δεν το είχε σκεφτεί ποτέ. Και έτσι τότε είπε, “Είμαστε τρομερά τυχεροί στη ζωή”. Και είπα, “Ναι, είμαστε τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον”. Αυτή απάντησε “Φαίνεται ότι αυτή η τύχη πρέπει να μοιραστεί με κάποιους άλλους ανθρώπους”. Και έτσι το πήραμε απόφαση!».