Ρούλα Πισπιρίγκου: Tο κινητό της θα δώσει τις απαντήσεις για την κεταμίνη

01.04.2022
Ρούλα Πισπιρίγκου: Tο κινητό της θα δώσει τις απαντήσεις για την κεταμίνη
Πριν από έναν χρόνο προμηθεύτηκε όπως όλα δείχνουν την ουσία η 33χρονη από την Πάτρα που έφερε τον αργό και βασανιστικό θάνατο της 9χρονης.

Το κινητό της Ρούλα Πισπιρίγκου όπως και ο υπολογιστής εξετάζονται από τις αρχές καθώς θα φέρουν στο φως όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να φτάσουμε στη λύση του γρίφου.

Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων είναι πλέον οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη φόνισσα της Πάτρας. Όπως προκύπτει μέχρι στιγμής η γυναίκα σκότωνε σε δέσεις τη μικρή Τζωρτζίνα. Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και τα σβησμένα αρχεία ώστε να δουν ακριβώς τις διαδικτυακές κινήσεις της. Συγκεκριμένα οι επαφές της στα social media, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο, ακόμη και οι αγορές φαρμάκων από e-shop ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις για την κεταμίνη.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η προμήθεια έγινε ένα χρόνο πριν, τον περασμένο Απρίλιο και με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στη μικρή Τζωρτζίνα μέχρι τελικά το κοριτσάκι να καταλήξει. Η 33χρονη Ρούλα ήταν μανιώδης χρήστης του διαδικτύου και των social media και περνούσε πολλές ώρες στο internet κάνοντας αναζητήσεις, συνομιλίες και αγορές.

Αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

«Όταν τη συλλάβαμε ήταν μία χαμογελαστή, χαρωπή κυρία που μιλούσε. Όταν μάλιστα της είπαμε να μας ακολουθήσει έκανε και συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα. Όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής της είπαμε ότι συλλαμβάνεσαι γιατί υπάρχει ένταλμα ήταν σχεδόν κατατονική, σταμάτησε να μιλάει», είπε ο κ.Μπαλάσκας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.