Πότε βάζετε τέλος σε μια σχέση;

14.06.2010
Τα επώνυμα διαζύγια έγιναν πλέον μόδα... Κι εμείς ρωτήσαμε τους ανθρώπους της σοουμπίζ να εξομολογηθούν στο ΛΟΙΠΟΝ πότε παίρνουν τη μεγάλη απόφαση. Για ποιους λόγους αποφασίζουν να βάλουν τέλος σε μια σχέση και να προχωρήσουν στην επόμενη;

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τα επώνυμα διαζύγια έγιναν πλέον μόδα... Κι εμείς ρωτήσαμε τους ανθρώπους της σοουμπίζ να εξομολογηθούν στο ΛΟΙΠΟΝ πότε παίρνουν τη μεγάλη απόφαση. Για ποιους λόγους αποφασίζουν να βάλουν τέλος σε μια σχέση και να προχωρήσουν στην επόμενη;

Κώστας Καπετανίδης: «Το νέο άτομο φέρνει το χωρισμό»

Ο σκηνοθέτης των επιτυχημένων βιντεοκλίπ "και όχι μόνο", τον οποίο πλέον απολαμβάνουμε σε ρόλο κριτή στο «Greek Idol», μας εξήγησε με χιούμορ το μοναδικό λόγο που τον οδηγεί στο χωρισμό. «Όταν εμφανιστεί το νέο άτομο! (Γέλια.)».

Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν συγχωρώ την απιστία»

Ο γνωστός ηθοποιός, διανύοντας την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου και την κορούλα τους Ισμήνη, είναι κάθετος στην άποψή του για το χωρισμό.

«Το τέλος μιας σχέσης μπορεί να έρθει με την απιστία. Την απιστία δεν τη συγχωρώ».

Πηνελόπη  Αναστασοπούλου: «Θα χώριζα για κάτι πολύ σοβαρό...»

Η ανερχόμενη ηθοποιός αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ ότι θα χώριζε μόνο αν κάτι πολύ σοβαρό και άσχημο συνέβαινε στο ζευγάρι? Κάτι που ακόμα και η αγάπη δεν θα μπορούσε να νικήσει.

«Αν συνέβαινε κάτι άσχημο, μια απιστία, μια κίνηση που δηλώνει έλλειψη σεβασμού, τότε θα ερχόταν ο χωρισμός. Αν σε μια σχέση δεν υπάρχει σωστή βάση και προκύψει κάτι από τα παραπάνω, σίγουρα αυτή η σχέση θα τελειώσει. Εγώ πιστεύω ότι η αγάπη όλα τα νικά, και μόνο κάτι συγκλονιστικά σοβαρό θα με έκανε να χωρίσω από τη σχέση μου».

Βίκυ Γεροθόδωρου: «Όταν δεν αντέχω άλλο»

Η γνωστή στιχουργός έχει γράψει πολλές επιτυχίες με θέμα τον έρωτα. Αλήθεια, πότε θα έβαζε η ίδια τίτλους τέλους σε μια σχέση;

«Θα την έκοβα μαχαίρι αν έβλεπα ότι δεν άντεχα άλλο ή αν δεν υπήρχαν πια οι κατάλληλες συνθήκες για μένα. Αν ήμουν καιρό σε μια σχέση, η οποία θα είχε εγκριθεί μέσα μου, δεν θα τη σταματούσα. Ευτυχώς, καταλαβαίνω νωρίς πώς θα κυλήσει μια σχέση».

Μαρία Λόη: «Δεν παίρνω αποφάσεις εν θερμώ»

Άφησε για λίγο τις συνταγές μαγειρικής και μας μίλησε για τις σχέσεις. Μία από τις πιο γνωστές πλέον τηλεοπτικές μαγείρισσες μας είπε πότε παίρνει την απόφαση για ένα χωρισμό.

«Ο χωρισμός έρχεται έπειτα από συνδυασμό πραγμάτων. Πρέπει να δίνεις την ευκαιρία στο μυαλό σου να σκεφτεί, γιατί δεν θέλεις πια το σύντροφό σου. Να σκεφτείς ποια ήταν η δύναμη που σε ένωσε μαζί του και ποια είναι η δύναμη που σε χωρίζει από εκείνον. Δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Ωστόσο, όταν βλέπεις ότι ψυχολογικά δεν μπορείς πια να μείνεις με τον άλλο, τότε δεν αξίζει να μένεις μόνο για τη σαρκική επαφή. Το θέμα είναι να μιλάς όμορφα μαζί του, να υπάρχει επικοινωνία. Χωρίς επικοινωνία, δεν αξίζει τον κόπο».

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η σχέση τελειώνει όταν βαρεθώ»

Ο κομμωτής των επωνύμων δεν φοβάται να κρύψει τα συναισθήματά του και δεν διστάζει να πάρει την απόφαση αν έχει αρχίσει να βαριέται. «Όταν δεν αγαπάς πια, όταν η αγάπη από ερωτική γίνεται φιλική, όταν βαρεθείς πια στη σχέση και δεν βλέπεις πια τον άλλο ερωτικά, τότε, καλύτερα να χωρίζεις».

Νίκος Ψαρράς: «Όταν ξεχνάω γιατί άρχισα τη σχέση»

Ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς, στον οποίο δύσκολα κάποια γυναίκα θα αντιστεκόταν, μας έδωσε με νόημα το λόγο για τον οποίο θα τελείωνε μια σχέση και θα πήγαινε παρακάτω:

«Τελειώνεις τη σχέση όταν πια έχεις ξεχάσει για ποιο λόγο την άρχισες».

Σπύρος Λάμπρου: «Θα χώριζα αν δεν μου φερόταν όπως η μαμά μου!»

Ο παρουσιαστής του Alpha Σπύρος Λάμπρου ανέφερε τρεις συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος σε μια σχέση.

«α) Αν σταματήσει να μου φέρεται όπως η μητέρα μου. β) Αν με τον καιρό η σύντροφός μου χάσει τη θέρμη που έχει για μένα. γ) Αν μπει ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση και σου έρθει κατακούτελα ο έρωτας! Το τέλος βέβαια είναι σχετικό. Πώς να το πεις κιόλας στον άλλο για να μην τον στεναχωρήσεις... Βέβαια, χωρίζεις, ξαναβρίσκεσαι, όλα είναι σχετικά».

Γιώργος Δασκουλίδης: «Αν χαθεί η εμπιστοσύνη»

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο ΛΟΙΠΟΝ εξομολογήθηκε ότι μια σχέση τελειώνει για εκείνον... «όταν χαθεί η εμπιστοσύνη και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των συντρόφων».