Ο Τόνι Μπλερ με τις πιτζάμες!

09.10.2008
Οσο και αν σας φαίνεται απίστευτο ο Τόνι Μπλερ αναγκάστηκε να βγεί με τις πιτζάμες στο δρόμο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Τόνι Μπλερ βγήκε στον δρόμο με τις πιτζάμες! Όχι δεν τα έχει παίξει, ούτε τον πέταξε έξω η γυναίκα του, η Τζέρι... ούτε πετάχτηκε για να πάρει τσιγάρα! Αυτό θα ήταν μεγαλύτερο σκάνδαλο!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας βρισκόταν στην πόλη Νιουκάστλ για να παρακολουθήσει κάποιους αγώνες ανωμάλου δρόμου, αλλά χρειάστηκε να βγει άρον-άρον από το ξενοδοχείο που διέμενε όταν χτύπησε ο συναγερμός για φωτιά.

Ηταν περασμένα μεσάνυχτα είχε κάνει το μπανάκι του, φορούσε τις πιτζάμες και ήταν έτοιμος να κοιμηθεί, όταν ο διαπεραστικός ήχος του συναγερμού ειδοποιούσε τους πελάτες να εγκαταλείψουν αμέσως τα δωμάτια τους.

Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν διακρίσεις ο Τόνι Μπλερ σαν κοινός θνητός βγήκε με τις πιτζάμες στο δρόμο.

Ευτυχώς πρόλαβε να κάνει μπάνιο πριν χτυπήσει ο συναγερμός γιατί αλλιώς φαντάζεστε τι θα έβλεπαν τα ματάκια μας!

Η καλλονή, μέτζο σοπράνο Κάθριν Τζέκινς, που διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί με τον φίλο της, και θα έπαιρνε μέρος στον αγώνα δρόμου που γίνονταν για φιλανθρωπικό σκοπό είπε: "Ηρθαμε σε δύσκολη θέση, σχεδόν ντραπήκαμε γιατί οι περισσότεροι καταλήξαμε στο πάρκινγκ με τα νυχτικά μας. Ο Τόνι Μπλερ ήταν ανάμεσα μας. Ήταν τόσο αστείο το θέαμα!".