Όταν ο πρώην συνάντησε τον νυν

11.02.2009
Την ίδια ώρα που η Χριστίνα Παππά ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Λιαδέλη και να ανοίξουν μαζί ένα club-restaurant, ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

Την ίδια ώρα που η Χριστίνα Παππά ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Λιαδέλη και να ανοίξουν μαζί ένα club-restaurant, ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Ο λόγος είναι προφανής και ακούει στο όνομα Χριστίνα Παππά, ένα πρόσωπο που τους συνδέει, αλλά και τους χωρίζει παράλληλα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν σε αναπάντεχη συνάντηση που είχαν οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Όλα άρχισαν όταν πριν από λίγες μέρες και οι δύο πέρασαν την πόρτα του «Villa Μercedes». Ο ένας δεν γνώριζε την παρουσία του άλλου στο εν λόγω κλαμπ, οπότε δεν είχαν φανταστεί ότι θα μπορούσαν να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής.

Ενώ, λοιπόν, χάζευαν αμέριμνοι και διασκέδαζαν, για κακή τους τύχη κάποια στιγμή συναντήθηκαν. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε αμέσως απότομα και η αμηχανία ήταν έντονη, αφού ενοχλήθηκαν και οι δύο. Οι ματιές τους έλεγαν πολλά κυρίως για αυτούς που ήταν γύρω τους. Οι δύο μπασκετμπολίστες βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση και άλλαξαν δρόμο αμέσως με γρήγορο βηματισμό, φανερώνοντας τον εκνευρισμό τους.

Έτσι, απέδειξαν πως οι σχέσεις τους λόγω της δημοφιλούς ηθοποιού δεν είναι και οι καλύτερες. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα απέφευγαν ο ένας τον άλλο!

Δ.Κ.