Η Κάιλι Μινόγκ γνωρίζει τον πεθερό της

06.02.2009
Όλα είναι ρόδινα ανάμεσα στην Κάϊλι Μινόγκ, και τον καινούργιο αγαπημένο Αντρές Σεγκούρα.

Όλα είναι ρόδινα ανάμεσα στην Κάιλι Μινόγκ και τον καινούργιο της αγαπημένο, ισπανό μοντέλο, Αντρές Βελενκόσο Σεγούρα. Έτσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια που είχε αποκτήσει την "ταμπέλα" της άτυχης στα ερωτικά, βλέπει το "γούρι" να αλλάζει, ιδιαίτερα μετά τη συνάντηση της με τον πεθερό και την κουνιάδα της.

Η 40χρονη Κάιλι επισκέφθηκε το πατρικό σπίτι του συντρόφου της, στην ισπανική κωμόπολη Tossa del Mar, στην παραλία της Κόστα Μπράβα. Έτσι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον πατέρα αλλά και την αδερφή του αγαπημένου της, που ζουν εκεί.

Το ρομαντικό διάλλειμα της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αν και την στεναχώρησε το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη μέλλουσα πεθερά της, που χάθηκε πριν από 7χρόνια.

Ένας στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε: "Ο Αντρέ ήταν ενθουσιασμένος που θα της γνώριζε τους δικούς του. Πήγαν μάλιστα για δείπνο στο εστιατόριο του πατέρα του". Τα πρωινά έκαναν μακρινές βόλτες στην παραλία, εκείνος την ξεναγούσε στα μέρη της που πέρασε τα παιδικά του χρόνια και της μιλούσε για την μητέρα του, στην οποία είχε αδυναμία. Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή σχέση στην ζωή του, γι΄αυτό και η οικογένεια του στηρίζει την προσπάθεια που κάνει με την Κάιλι, την οποία και υποδέχθηκε θερμά".

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Κι αυτή ήταν η δεύτερη εξόρμηση τους, μετά την εκδρομή που είχαν κάνει για σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Ο Αντρές ήταν ο πρώτος σύντροφος της Κάιλι μετά τον χωρισμό της από τον γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ, που της στάθηκε στην περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η Μινόγκ εμφάνισε όγκο στο στήθος τον Μάιο του 2005, τον ίδιο μήνα εγχειρίστηκε και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Καθώς φαίνεται η αποφασιστικότητά της, της έσωσε τη ζωή.

Τώρα πια όμως αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν. Μάλιστα ο 30χρονος Σεγούρα είναι τόσο μαγεμένος από την Κάιλι, που ψάχνει να αγοράσει διαμέρισμα στο Λονδίνο, για να περνάει περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη του.