Η περιπέτεια του ζεύγους "Μπραντζελίνα"

11.02.2009
Το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζεύγος " Μπραντζελίνα" μαζί με τα παιδιά του πήγε στο Λονδίνο για να δώσει το παρόν στο κόκκινο χαλί της απονομής των βραβείων Βάφτα( Bafta).

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζεύγος "Μπραντζελίνα" (Brangelina) μαζί με τα παιδιά του πήγε στο Λονδίνο για να δώσει το παρόν στο κόκκινο χαλί της απονομής των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA.

H παραμονή τους όμως στην βρετανική πρωτεύουσα ήταν επεισοδιακή, καθώς δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Αφού η δημοφιλής οικογένεια Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έκανε τσεκ-ιν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Dorchester", κανόνισε να βγεί με φίλους για φαγητό πριν τα βραβεία.

Δεν διάλεξε όμως -όπως όλοι θα περίμεναν- ένα από τα πολυτελή εστιατόρια της περιοχής του Μέιφερ (Mayfair), αλλά μια ινδική ταβέρνα στο Κένσιγκτον (Kensington).

Είχαν βλέπετε όρεξη για κάρυ και μαζί με την διάσημη 10μελή παρέα τους -μεταξύ αυτών η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) με τον σκηνοθέτη άντρα της Μάθιου Βάουν (Matthew Vaughn) και τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ (Robert Downey Jr)- στριμωχτήκαν στο συνοικιακό ινδικό, "Νoor Jahan" δημοφιλές για το ντελίβερι μενού του.

Όπως καταλαβαίνετε η χαρά του εστιάτορα, αλλά και η έκπληξη των θαμώνων ήταν μεγάλη. "Οι πελάτες μου δεν πίστευαν στα μάτια τους, αλλά το χάρηκαν πολύ!", αποκαλύψε ο ιδιοκτήτης, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η Κλόντια Σίφερ με τον άντρα της επισκέπτονται το μαγαζί του: "Τρελαίνονται για την σπεσιαλιτέ μας που είναι το αρνάκι πασάντα. Ενθουσιασμένοι από το φαγητό μας έμειναν κι ο Μπραντ με την Αντζελίνα. Tα έφαγαν όλα! Δεν άφησαν τίποτα!".

Και δεν πλήρωσαν και πολλά! Αφού το κυρίως πιάτο για κάθε άτομο κόστιζε 7,90 λίρες σε αντίθεση με τα πολυτελή εστιατόρια που χρεώνουν από 100 λίρες το κεφάλι...

Όπως ήταν επόμενο, κάποιοι από το προσωπικό ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφίες από το διάσημο ζευγάρι, αλλά εκείνοι τους το αρνήθηκαν παρακαλώντας να τους αφήσουν να απολαύσουν το δείπνο τους σαν "κοινοί θνητοί".

Η επιλογή του ινδικού να αποδείχθηκε πετυχημένη αλλά η βραδιά δεν έκλεισε το ίδιο καλά για το λαμπερό ζευγάρι. Δεν φτάνει που έφυγαν από την απονομή BAFTA με άδεια χέρια και πάλι χωρίς βραβείο, αλλά όταν γύρισαν στο ξενοδοχείο είχαν να αντιμετωπίσουν και τα παράπονα για τη φασαρία που έκαναν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun: "Τα μεγαλύτερα παιδιά, ξέφυγαν από την επιτήρηση των νταντάδων και το μεγαλύτερο διάστημα που έλειπαν οι γονείς τους έτρεχαν και έπαιζαν έξω από την σουίτα του ζευγαριού. Η φασαρία προκάλεσε την διαμαρτυρία των ενοίκων".

Έτσι λοιπόν εξηγείται πώς η Αντζελίνα φεύγοντας , ξέχασε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της, αξίας 1,1 εκατομμυρίων λιρών, στη σουίτα του ξενοδοχείου. Τι να προλάβει η έρημη με ένα μυαλό; Να μαζέψει τα παιδιά; Να φτιάξει βαλίτσες; Το αποτέλεσμα ήταν όταν έφτασε στο αεροδρόμιο συνειδητοποίησε οτι τα πολύτιμα σκουλαρίκια είχαν εξαφανιστεί.

Ευτυχώς όμως, μετά από κυνηγητό 90 λεπτών, τα σκουλαρίκια βρέθηκαν από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείο και στάλθηκαν με κούριερ πίσω στο Λος Άντζελες.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!