Baby boom στην ΤV

16.02.2009
Το γράψαμε πρώτοι και επιβεβαιωθήκαμε. Η Ράνια Θρασκιά θα γίνει σε περίπου 6 μήνες μητέρα. γλυκιά παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως και ο σύζυγός της, ο οδοντίατρος Ανδρέας Φωτόπουλος

Το γράψαμε πρώτοι και επιβεβαιωθήκαμε. Η Ράνια Θρασκιά θα γίνει σε περίπου 6 μήνες μητέρα. Η γλυκιά παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως και ο σύζυγός της, ο οδοντίατρος Ανδρέας Φωτόπουλος. Δεν είναι όμως το μόνο μωράκι στο χώρο της TV. Σε λίγες μέρες θα αποκτήσει τον τρίτο του γιο ο Νίκος Χατζηνικολάου (σ.σ.: το δεύτερο από το γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη).

Ο τομέας της ενημέρωσης φαίνεται ότι κλείνει εντατικά ραντεβού με τον πελαργό. Έτσι, στο Μega παιδί περιμένει και η Λίνα Δρούγκα, σύζυγος του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Η παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων θα γεννήσει την περίοδο του Πάσχα.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι πριν από λίγες μέρες, συγκεκριμένα ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, η Εύη Φραγκάκη του ΑΝΤ1 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα αγοράκι. Για να δούμε όμως αν θα αντεπιτεθεί ο τομέας της ψυχαγωγίας... Αν επιβεβαιωθεί η δεύτερη εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου, το μπαλάκι θα έχει αλλάξει και πάλι τερέν.

Και το όνομα αυτού... Ιωάννης
Πανευτυχής και η Ντέσυ Κουβελογιάννη, που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον άντρα της ζωής της. Πριν από λίγες μόλις μέρες επιβεβαίωσε το φύλο του διαδόχου, τον οποίο περιμένει στις αρχές καλοκαιριού. Η Ντέσυ διανύει τον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και αυτό την έχει απογειώσει! Ευδιάθετη περισσότερο από ποτέ, ήδη κάνει σχέδια για το γιο που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της.

«Ήθελα πάντα να κάνω κόρη και αυτό μου έκατσε από την πρώτη φορά. Αυτή τη φορά ήθελα γιο και να που επιβεβαιώθηκε! Τώρα έχω τη γυναίκα της ζωής μου και περιμένω τον άντρα της ζωής μου! Όσο για τη δουλειά, δεν αγχώθηκα, ούτε θα επέστρεφα απλώς για να το κάνω. Έγιναν κάποιες συζητήσεις και προχώρησαν. Εγώ θέλω να ξυπνάω το πρωί και να πηγαίνω με μεράκι στο γραφείο. Όταν συμβαίνει αυτό, κάνω το επόμενο βήμα».

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν κρύβει την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση και με μια άλλη ιδιότητα από αυτήν που τη γνωρίσαμε. Θέλει λοιπόν να γίνει ηθοποιός και μάλιστα έχει ήδη κάνει τις πρώτες κρούσεις για guest εμφανίσεις σε σίριαλ. Αυτό όμως, όπως η ίδια επιβεβαιώνει, δεν θα την κάνει να εγκαταλείψει τη δουλειά της, αλλά, αν πάει καλά, θα το κάνει παράλληλα.

Μάνος Μπανασάκης