Ένα τέλειο δώρο για την Νίκι Τέιλορ

05.03.2009
Το σούπερ μοντέλο Νίκι Τέιλορ και ο σύζυγός της, οδηγός αγώνων Μπέρνι Λαμάρ, καλωσόρισαν ένα κοριτσάκι, μόλις μια μέρα πριν τα γενέθλια της ίδιας της Νίκη.

Το σούπερ μοντέλο Νίκι Τέιλορ (Niki Taylor) και ο σύζυγός της, οδηγός αγώνων Μπέρνι Λαμάρ (Burney Lamar), καλωσόρισαν ένα κοριτσάκι, μόλις μια μέρα πριν τα γενέθλια της ίδιας της Νίκι.

Το εξαιρετικό αυτό δώρο, είδε το φως στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης, στην πόλη Νάσβιλ του Τένεσι, κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Μπρέντγουντ, έχει βάρος 3,5 κιλά και θα ονομαστεί Σιέλ.

"Όλοι είναι περίφημα", δήλωσε η εκπρόσωπος της Νίκι, Λου Τέιλορ, που παρά τη συνωνυμία, δεν έχει καμιά συγγένεια με το μοντέλο.

Η 33χρονη Τέιλορ έχει ήδη δίδυμα, τους 14χρονους Χάντερ και Τζέικ από τον προηγούμενο γάμο της, αλλά και μια τραγική προσωπική ιστορία που ξεκινάει από το 1995, τη χρονιά που χάνει την αδελφή της από μια σπάνια ασθένεια της καρδιάς. Δύο χρόνια αργότερα, όσο τα δίδυμα ήταν ακόμη μωρά, περνάει ένα τραυματικό διαζύγιο που την οδηγεί σε κατάχρηση παυσίπονων. Μόλις έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί, το 2001, τραυματίζεται σε αυτοκινητιστικό ατύχημα με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για έξι εβδομάδες και να χρειαστεί περισσότερες από πενήντα έξι εγχειρήσεις για να επανέλθει. "Οι γιατροί δεν μας δίνουν πολλές ελπίδες", είχε δηλώσει τότε η μητέρα της.

Παρόλα αυτά η Νίκι καταφέρνει να βγει νικήτρια, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια της και ξαναρχίζοντας από την αρχή. Για να βρει την ισορροπία της, μετακομίζει με τα παιδιά της στην εξοχή, όπου εξακολουθεί να μένει και το 2006 παντρεύεται τον σημερινό της σύζυγο, αφού έχουν αρραβωνιαστεί μετά από μόλις τρία ραντεβού!

Η εγκυμοσύνη της που ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ήταν το ευτυχές αποτέλεσμα μιας ακόμη προσπάθειας, για να συλλάβει αυτή τη φορά. "Είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο έτοιμη", είχε δηλώσει τότε η Τέιλορ: "Είμαι σε ένα τόσο υπέροχο στάδιο της ζωής μου, που μπορώ να απολαύσω τα πάντα".