Έλενα Κρίστενσεν: "Δεν έχω γνωρίσει αληθινό άντρα"!

06.03.2009
Η Έλενα Κρίστιενσεν (Helena Christensen) προκαλεί αίσθηση δηλώνοντας ότι δεν έχει ζήσει ποτέ με έναν αληθινό άντρα.

Αίσθηση προκαλεί η τελευταία δήλωση της Έλενα Κρίστενσεν (Helena Christensen) ότι δεν έχει ζήσει ποτέ με έναν αληθινό άντρα.

Το σούπερ-μόντελ ήταν παντρεμένο για πέντε χρόνια με τον ηθοποιό Norman Reedus, και κατά καιρούς είχε συνδεθεί με δημοφιλείς σταρ, μεταξύ αυτών ο Τζος Αρνέτ (Josh Harnett), ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio), και τελευταία ο Μάικλ Χάτζενς (Michael Hutchence.)

Όπως φαίνεται όμως, ότι κανείς από αυτούς δεν άξιζε για να συγκατοικήσουν. Ακόμη κι όσο ήταν παντρεμένη δεν ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, με τον σύζυγό της.

Το μόνο αρσενικό που χωράει στην ζωή του 40χρονου μοντέλου είναι ο 9χρονος γιος της Μίνγκους (Μingus): "Εχω καταφέρει να συμβιώσω μόνο με τον γιο μου", δήλωσε το μοντέλο σε αμερικάνικο περιοδικό.

Στην ερώτηση αν έχει συγκατοικήσει με τον πατέρα του γιου της, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1993, απάντησε: "Όχι γιατί ήμουν συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Ταξίδευα συνεχώς λόγω δουλειάς... Έτσι ήρθαν τα πράγματα. Δεν ήταν επιλογή μου, αλλά τώρα έχω συνηθίσει και δύσκολα θα έμενα μαζί με κάποιον άλλο. Θέλω τον χώρο μου και τα πράγματα μου.

Βέβαια, ξέρεις όταν γνωρίσω το κατάλληλο άτομο είμαι σίγουρη ότι θα του πώ: 'Ελα σπίτι, και άσε τα πράγματα σου όπου θέλεις'. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει για λίγο... Μετά όμως θα πρέπει να βρω την ισορροπία μου".

Η πρώην Μις Δανία, που από το 2007 βγαίνει με τον ροκ τραγουδιστή Πωλ Μπανκς (Paul Banks) είναι πιο ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί:

"Θα μου άρεσε η ιδέα να γίνω και πάλι μητέρα. Εχω ένα καταπληκτικό γιό. Τον βλέπω και σκέφτομαι ότι αν εγώ και ο άντρας μου τον δημιουργήσαμε, τι άλλο καλύτερο μπορεί να φτιάξουμε;

Το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες την δεκαετία του '90, γιόρτασε τα 40α γενέθλια του ανήμερα τα Χριστούγεννα, όμως το πέρασμα του χρόνου δεν δείχνει να την αγγίζει: "Η ηλικία δεν με αγχώνει. Τώρα είμαι σε καλύτερη φόρμα από τότε που ήμουν 25, και αυτό γιατί έχω αρχίσει να γυμνάζομαι, κάτι που δεν έκανα παλαιότερα γιατί βαριόμουν.

Κάνω μποξ δύο φορές την εβδομάδα και τρέχω, αλλά μετά από 21 λεπτά πέφτω ξερή. Είμαι τυχερή γιατί έχω καλό μεταβολισμό, αλλά τρώω πολύ, περισσότερο από τον καθένα γύρω μου. Γι΄αυτό αποφάσισα να αρχίσω γυμναστική. Αν ήθελα να συνεχίσω να τρώω με τον ίδιο τρόπο, έπρεπε να το εξισορροπήσω"!