Κόρη-μοντέλο

17.03.2009
Ντεμπούτο στο χώρο της σόουμπιζ κάνει ένα από τα πολυσυζητημένα μωρά δύο γνωστών Ελλήνων ηθοποιών.

Ντεμπούτο στο χώρο της σόουμπιζ κάνει ένα από τα πολυσυζητημένα μωρά δύο γνωστών Ελλήνων ηθοποιών. Πρόκειται για την κορούλα του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου. Πρόσφατα ζήτησαν από τους δύο νεαρούς γονείς να φωτογραφηθεί η κορούλα τους ως μοντέλο βρεφικών ενδυμάτων, προσφέροντάς τους μάλιστα 20.000 ευρώ!

Μια μικρή περιουσία στα πόδια της, λοιπόν, πριν καλά καλά γίνει πέντε μηνών. Γνωστή εταιρεία ρούχων μπεμπέ πρότεινε στο ζευγάρι συνεργασία, προκειμένου το μωρό τους να φωτογραφηθεί φορώντας τα ρουχαλάκια από τη νέα κολεξιόν της εταιρείας. Η μικρή δεσποινίδα Αϊβάζη τράβηξε την προσοχή των υπευθύνων από την ημέρα που έκανε κοινή φωτογράφηση με τους γονείς της. Εκεί την είδαν και αμέσως το αρμόδιο τμήμα μάρκετινγκ επικοινώνησε με τον μπαμπά και τη μαμά της, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα.

Αφού συζητήθηκαν ορισμένες λεπτομέρειες, το ζευγάρι αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρώτη προσωπική φωτογράφιση της μικρής.

Έτσι, σε λίγο καιρό η «θεά», όπως την αποκαλεί ο μπαμπάς της, θα φιγουράρει σε διαφημιστικό της εταιρείας ρούχων, κάνοντας τους γονείς της να καμαρώνουν.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ