Η Ριάνα κυκλοφορεί μόνη στη Νέα Υόρκη.

18.03.2009
Δεν είναι σύμπτωση ότι η Ριάνα( Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brοwn) βρίσκονται σε αντίθετες ακτές. Σύμφωνα με μαρτυρία στενού τους φίλου: "Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα".

Ο ένας βρίσκεται στην ανατολική κι ο άλλος στη δυτική ακτή της Αμερικής, αλλά δεν πρόκειται δεν είναι σύμπτωση. Σύμφωνα με μαρτυρία στενού τους φίλου: "Η Ριάνα(Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brοwn) αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα".

Μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμού που έκανε το γύρω του κόσμου, η Ριάνα γύρισε στην αγκαλιά του βίαιου φίλου της, τώρα όμως θέλει να το ξανασκεφθεί. Φαίνεται ότι οι προειδοποιήσεις της Οπρα (Οprah), του πατέρα και των θαυμαστών της "έπιασαν τόπο".

"Δεν πρόκειται για χωρισμό. Απλώς θέλουν να μείνουν μακριά για ένα διάστημα. Να ζήσουν σε απόσταση και όταν κοπάσει ο "κουρνιαχτός", να κάνουν μια καινούργια αρχή", αποκάλυψε φίλος τους στο κανάλι "Ε!".

Βέβαια κανένας από τους δύο τραγουδιστές δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να σχολιάσει τον προσωρινό χωρισμό. Την περασμένη Πέμπτη η Ριάνα πέταξε μόνη στην Νέα-Υόρκη, και απόλαυσε ένα ήσυχο δείπνο μαζί με την φίλη της, επίσης τραγουδίστρια Μπιγιονσέ (Beyonce) και τον ράπερ Τζέι-Ντι (Jay-D). Επίσης μόνη βγήκε και το βράδι του Σαββάτου, διασκεδάζοντας με φίλους της στο "Da Silvano".

Εντωμεταξύ ο Μπράουν, που στις αρχές Απριλίου θα βρεθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα, παρέμεινε στο Λος Αντζελες. Όπου το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία:

"Εχει μερικές ιδέες που θέλει να τις κάνει τραγούδια. Θέλει το καινούργιο άλμπουμ που ετοιμάζει να σκίσει", τόνισε φίλος του, ενώ από εδώ και πέρα: "Κοιτάει μόνο μπροστά. Ο κακός τους εαυτός ανήκει στο παρελθόν".

Να δούμε βέβαια αν θα τα καταφέρει, ή αν τα κάνει όλα για να "θολώσει" τα νερά ενόψει του δικαστηρίου!