Οι φήμες, οι «μνηστήρες» και το παρασκήνιο

24.03.2009
«Συννέφιασε» στον «Όμορφο κόσμο» και ο Γρηγόρης έχει πέσει σε περισυλλογή, αφού σκέφτεται πολύ προσεκτικά τόσο ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα όσο και πώς θα κάνει μια τονωτική ένεση στο πρωινό του Μεγάλου Καναλιού για να οδηγήσει ξανά την εκπομπή στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.
«Συννέφιασε» στον «Όμορφο κόσμο» και ο Γρηγόρης έχει πέσει σε περισυλλογή, αφού σκέφτεται πολύ προσεκτικά τόσο ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα όσο και πώς θα κάνει μια τονωτική ένεση στο πρωινό του Μεγάλου Καναλιού για να οδηγήσει ξανά την εκπομπή στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Στο μέσο της τηλεοπτικής σεζόν οι εξελίξεις στην πρωινή ζώνη των καναλιών τρέχουν! Και μπορεί να μη σερβίρουν πια «Πρωινό καφέ» ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη, ωστόσο οι τηλεθεατές ζητάνε τον Νίκο Μουτσινά για να κάνει πιο? όμορφο τον κόσμο τους. Δηλαδή, όχι μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Αυτό προέκυψε έπειτα από έρευνα που διενήργησε το Μεγάλο Κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο περιοδικό μας, για να δει τις τάσεις των τηλεθεατών αλλά και τι θέλουν να δουν στην τηλεόραση. Στη συγκεκριμένη έρευνα, λοιπόν, το κοινό «δηλώνει» ότι του λείπει το δίδυμο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νίκος Μουτσινάς, τα αστεία του και οι πλάκες του. Βέβαια, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει τον δεύτερο να οδεύει προς Κηφισιά και να κάνει «Παρέα με τον Ανδρέα», αντίθετα με την επιθυμία των τηλεθεατών.

Ο Λιάγκας διστάζει
Ένα ακόμη θέμα που προέκυψε την τελευταία εβδομάδα έχει να κάνει με την αντικατάσταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου την επόμενη σεζόν από τον Γιώργο Λιάγκα. Ο τελευταίος κατέκτησε φέτος τον τίτλο του golden boy στο κανάλι της Μεσογείων και η επιτυχημένη παρουσίασή του τόσο στο τηλεπαιχνίδι «50-50» όσο και στο σόου «Η εκδίκηση της ξανθιάς» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ιθύνοντες του σταθμού, που είδαν με καλό μάτι μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στην πρωινή ζώνη. Από την άλλη, το συμβόλαιο του Γρηγόρη λήγει το καλοκαίρι του 2010, όλα όμως δείχνουν ότι την επόμενη χρονιά θα κάνει κάτι διαφορετικό και όχι τον «Όμορφο κόσμο». Έτσι, αναζητείται λύση για το πρωινό του Mega την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας, βέβαια, διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις φήμες και υποστηρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει η πρωινή ζώνη, ειδικά στη μορφή που είναι ο «Όμορφος κόσμος», αφού θα τον ενδιέφερε περισσότερο μια ενημερωτική εκπομπή και όχι μια ψυχαγωγική. «Άλλο ένα τηλεπαιχνίδι και άλλο μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή», φέρεται να δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τις φήμες, ενώ παράλληλα λέει: «Δεν πρόκειται να πάω στο πρωινό».

Ο Βλάχος αρνείται
Ένα από τα πρόσωπα που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιθυμούσε να εντάξει στην ομάδα του «Όμορφου κόσμου» ήταν και ο Δημήτρης Βλάχος. Πρόκειται για ένα πολύ συμπαθές πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ η παρουσία του είναι πολύ καλή στο φακό. Μάλιστα, έγινε επίσημη πρόταση στον ηθοποιό για να μπει κι αυτός στην εκπομπή, εκείνος όμως αρνήθηκε, αφού έκρινε ότι δεν ήθελε να κάνει πρωινό τη δεδομένη στιγμή, καθώς έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Νάντια Μπουλέ: «Θαυμάζω το μυαλό του Γρηγόρη»
Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι υπάρχει ιδιαίτερη συμπάθεια ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη Νάντια Μπουλέ. Κάποιοι πηγαίνουν το θέμα ακόμη παραπέρα και λένε ότι οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, που προέκυψε μέσα από την καθημερινή συνεργασία τους στην πρωινή εκπομπή. Και οι δύο όμως έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν στο περιβάλλον τους τις φήμες που τους θέλουν ερωτευμένους. Ωστόσο, η Νάντια ποτέ δεν μίλησε ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση, καθώς έχει τους λόγους της που δεν αντιδρά, όπως δηλώνει: «Δεν αντιδρώ! Θεωρώ πως αν μπεις στη λογική να απαντάς ή να διαψεύδεις, οδηγείσαι σε ένα φαύλο κύκλο, από τον οποίο δύσκολα μπορείς να βγεις. Προσπαθώ με τη στάση μου να μη ρίχνω λάδι στη φωτιά, ειδικά όταν τα δημοσιεύματα αφορούν την προσωπική μου ζωή». Δεν παραλείπει όμως να μιλήσει και για τον Γρηγόρη, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν ξεκίνησε η συνεργασία τους στον «Όμορφο κόσμο» και να εκφράσει το θαυμασμό της προς το πρόσωπό του: «Μου αρέσει στον Γρηγόρη το πόσο άρτια και ολοκληρωμένη σκέψη έχει. Γνωρίζει κάθε στιγμή ποια είναι η κίνηση που πρέπει να γίνει. Σκέφτεται γρήγορα, αυθόρμητα, ήρεμα και με πολύ καθαρό μυαλό οποιαδήποτε στιγμή. Θαυμάζω πολύ το μυαλό του».