Η πιο κακοντυμένη

19.03.2009
Ξέρεις τι έπαθε το Μαντονάκι; Λόγω γούνας, βγήκε η πιο κακοντυμένη celebrity για το 2009!

Ξέρεις τι έπαθε το Μαντονάκι; Λόγω γούνας, βγήκε η πιο κακοντυμένη celebrity για το 2009! Όχι βέβαια από γκάλοπ ειδικών μόδας, αλλά κατόπιν ψηφοφορίας της φιλοζωικής οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), η οποία αγωνίζεται για τη δίκαιη μεταχείριση των ζώων. Όπως σου προείπα, η γούνα ήταν η αιτία, αφού η Μαντόνα εξακολουθεί να κουκουλώνεται με αληθινές γούνες, γεγονός που εξαγριώνει τους υποστηρικτές της PETA. Μάλιστα, μέλος της οργάνωσης είπε: «Βλέποντας κάποιος τη Μαντόνα να φοράει γούνα, καταλαβαίνει γιατί κανείς δεν αντέγραψε το στυλ της από το 1984». Βασικά, το στυλ της πολλές αντέγραψαν ?ειδικά στα πάτρια εδάφη?, απλώς τη γούνα απέφυγαν (μάλλον για να μην είναι tale quale).

Στο σκαμνί η Έιμι

Άκου, εσύ, τώρα? Πριν από κάμποσους μήνες η Έιμι Γουάινχαουζ ήταν σε μια εκδήλωση. Μια χορεύτρια, λοιπόν, φανατική θαυμάστριά της της ζήτησε να βγουν μαζί φωτογραφία. Όλα καλά έως εδώ, διότι η Έιμι δεν είχε καμία αντίρρηση. Έλα όμως που η κοπέλα της είπε ότι θα ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί της και μια φίλη της; Γύρισε το μάτι της Έιμι και τη χτύπησε. Έτσι, στα καλά του καθουμένου... Να μη σ’ τα πολυλογώ, η χορεύτρια της έκανε μήνυση και στο τέλος του μήνα η υπόθεση εκδικάζεται. Στο μεταξύ, με αυτό το χουνέρι που τη βρήκε δεν μπόρεσε να ετοιμάσει έγκαιρα τη βίζα της για το Αμέρικα κι έτσι δεν θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ της Coachella που θα γίνει στις 18 Απριλίου.

Την πάτησε ο Κούλιο

Ξεκινάμε με αστυνομικό ρεπορτάζ (ναι, ξέρω και από αυτό, έχεις αντίρρηση;). Που λες, τον ράπερ Κούλιο τον θυμάσαι; Έλα τώρα? Ποιος τραγουδούσε το «Gangsta’s Paradise» στην «Ασυμβίβαστη γενιά»; Ακριβώς! Αυτός είναι! Που λες, ο μπουνταλάς πιάστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες να κουβαλάει ναρκωτικά! Σηκωτό τον πήραν. Στο μεταξύ, έμαθα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του περνάνε χειροπέδες. Πέρυσι τον Ιούνιο τον μπαγλάρωσαν, επειδή οδηγούσε χωρίς να έχει ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησής του. Αυτός, που λες, δεν κάνει μόνο παρανομίες, αλλά έχει πάρει μέρος και στο ριάλιτι «Celebrity Big Brother». Επίσης, έπαιξε στο σίριαλ «Τζόι» δίπλα στον Ματ λε Μπλανκ, τον Τζόι από τα αξέχαστα «Φιλαράκια».

«Ράγισε» η καρδιά του

Που λες, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν είναι πολύ καλά και θα υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Στη διάρκεια θεατρικής περιοδείας αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και εισήχθη... σούμπιτο σε μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς πρέπει να αντικατασταθεί η αορτική βαλβίδα. Ο 57χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρισκόταν στη μέση της πετυχημένης περιοδείας του, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο. Λογικό είναι ότι οι παραστάσεις αναβάλλονται για του χρόνου. Στο μεταξύ, πριν από τρία χρόνια ο ηθοποιός πέρασε δύο μήνες σε κλινική αποτοξίνωσης για να νικήσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ.

Δεν θέλει παιδιά

Ναι, βρε, το είπε η Κέλι Κλάρκσον σε συνέντευξή της. Εξομολογήθηκε πως της αρέσει που είναι θεία, αλλά δικά της παιδιά δεν θα ήθελε. Δεν είναι ότι δεν τα αγαπάει! Όοοχι, απλώς θεωρεί ότι με τη ζωή που κάνει, από πολιτεία σε πολιτεία και δώσ’ του συναυλίες, δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει ένα παιδί. Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο.

Προκλητική η Κλόντια

Κοίτα, εσύ, τώρα πόσο κούκλα παραμένει η Κλόντια Σίφερ, η οποία στη φωτογράφηση που έκανε για τη «Vogue» είναι σκέτος πειρασμός. «Φωτιά και λαύρα», αναφώνησαν όσοι την είδαν. Πώς είναι στη φωτογράφηση; Με ένα ανοιχτό στρατιωτικό τζάκετ, το οποίο ίσα που καλύπτει το στήθος της, ενώ φοράει σκισμένο τζην και δερμάτινο καπέλο. Που λες, στο εν λόγω περιοδικό δεν φωτογραφήθηκε μόνο, αλλά μίλησε κιόλας. Τι είπε; Τα γνωστά κουλά που λένε πολλές μοντέλες του είδους της, ότι δηλαδή είναι κατά του botox («είναι ένα δηλητήριο στο δέρμα», είπε χαρακτηριστικά) και ότι στα πρώτα της βήματα ήταν ανασφαλής με την εμφάνισή της, ενώ δεν ήταν από τα δημοφιλή κορίτσια όταν πήγαινε στο σχολείο.

Για ψώνια με τις... κοράκλες

Πολύ βαριέται τον τελευταίο καιρό μου είπε ο Μπράντλεϊ, ο Πιτ ντε... Λείπει, που λες, η Αντζελίνα Τζολί για τη νέα της ταινία και αυτός δεν έχει να κάνει και πολλά πέρα από το να προσέχει τα παιδιά και να ζαλίζει εμένα στο τηλέφωνο. Τις προάλλες με πήρε για να μου πει ότι βγήκε για ψώνια με τις Σίλοχ και Ζαχάρα, για να τους πάρει παιχνίδια. Ξεπλατίστηκες, ήθελα να του πω, αλλά κρατήθηκα. Οι μικρές, μου είπε, σήκωσαν όλο το μαγαζί (είχα μια σκασίλα, πάλι, ήθελα να του πω, αλλά στάθηκα ευγενής άνθρωπος), δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν και έτσι κατέβασαν όλα τα ράφια. Τι άλλο έκανε; Ααα, δεν ξέρω, ευτυχώς «χτύπησε» το θυροτηλέφωνό μου και τον έκλεισα!

Όπρα υπέρ Ριάνα

Αν τους είχε μπροστά της, όχι μόνο θα τους τραβούσε το αφτί, αλλά θα έριχνε και καμιά φάπα στο σβέρκο του Κρις Μπράουν. Η Όπρα Γουίνφρεϊ, μόλις έμαθε ότι Ριάνα και Κρις τα ξαναβρήκαν μετά το μπερντάκι που έφαγε εκείνη, φούντωσε και έβγαλε ολόκληρο διάγγελμα για το ζεύγος στο σόου της. Αφού τους είπε πως αν ήταν φίλη τους, θα τους έλεγε να δώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους και να θεραπευτούν από τις πληγές. Έπειτα έστειλε το μήνυμα: «Αν ένας άντρας σε χτυπήσει μια φορά, τότε θα το ξανακάνει». Όσον αφορά τον Κρις, παραμένει ελεύθερος ?αφού πλήρωσε 50.000 δολάρια? και περιμένει την ετυμηγορία, στις 6 Απριλίου. Διάβασε κι άλλα γι’ αυτό το σίριαλ παρακάτω?

Τελικά, παντρεύτηκαν;

Έτσι, που λες, φημολογείται για Ριάνα και Κρις (να σου πω την αλήθεια, εγώ τους βαρέθηκα λίγο, 20 μέρες και? συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτούς), σύμφωνα με το περιοδικό «America’s Star». Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο... κύριος, αφού την ξυλοφόρτωσε καλά καλά και αφού αυτή τον δέχθηκε πολύ γρήγορα πίσω, της έκανε πρόταση γάμου, τότε που πήγαν στο Μαϊάμι (σ’ το είχα πει εγώ!). Και μετά την πρόταση πήγαν και βρήκαν έναν πάστορα, ο οποίος τους πάντρεψε.

Πάντως, όπως με πληροφορούν οι πηγές μου από την αλλοδαπή, βέβαια, οι γονείς της Ριάνα δεν τον θέλουν τον Κρις (άδικο έχουν;) και προσπαθούν να την πείσουν να τον χωρίσει, αλλά αυτή δεν καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει!