Δέκα χρόνια επιτυχίας

09.04.2009
Δέκα ολόκληρα χρόνια έκλεισε ο Διονύσης Ζάχος στις μιμήσεις και στα πρωτότυπα σόου και για το λόγο αυτό έκανε ένα λαμπερό πάρτι, όπου κάλεσε όλους τους φίλους και τους θαυμαστές του για να το γιορτάσουν.

Δέκα ολόκληρα χρόνια έκλεισε ο Διονύσης Ζάχος στις μιμήσεις και στα πρωτότυπα σόου και για το λόγο αυτό έκανε ένα λαμπερό πάρτι, όπου κάλεσε όλους τους φίλους και τους θαυμαστές του για να το γιορτάσουν. Ο γνωστός μίμος σε τρελό κέφι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του σε γνωστό κλαμπ του Πειραιά. Από το μαγαζί πέρασαν εκείνο το βράδυ όλες οι λαμπερές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, που το κοινό τις έχει λατρέψει για τη μοναδικότητα του χαρακτήρα τους και το ταλέντο τους.

Φυσικά, δεν μιλάμε για τις ίδιες, αλλά για τις πετυχημένες μιμήσεις του ταλαντούχου μίμου, που εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Και ποιες δεν είδαμε... Την Τζούλια να χορεύει τους σέξι χορούς της και να γοητεύει το πλήθος, τη Ρένα Βλαχοπούλου με το μπρίο της να ξεσηκώνει τον κόσμο, τη σταρ Μαντόνα σε ένα μοναδικό σόου! Ο Διονύσης ένιωσε πραγματικά συγκίνηση για την ανταπόκριση που έδειξαν οι φίλοι του στο γιορτινό κάλεσμα και φρόντισε όλα να είναι στην εντέλεια. Το πάρτι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο κέφι.