Οι celebrities σώζουν τον ΠΑΟΚ

13.04.2009
Τι κοινό έχουν η Ράνια Θρασκιά με τον Νίκο Κουρκούλη, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Νίκο Βέρτη; Την αδυναμία τους στον ΠΑΟΚ, την ομάδα που προσπαθεί να σταθεροποιήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Τι κοινό έχουν η Ράνια Θρασκιά με τον Νίκο Κουρκούλη, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Νίκο Βέρτη; Την αδυναμία τους στον ΠΑΟΚ, την ομάδα που προσπαθεί να σταθεροποιήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που απηύθυνε δημόσια πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, ορισμένοι από τους πιο διάσημους υποστηρικτές της ομάδας ετοιμάζονται, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, να βάλουν τα δυνατά τους για λογαριασμό της αγαπημένης τους ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται κατευθείαν από την Τούμπα, ονόματα όπως η Πόπη Τσαπανίδου, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Κουρκούλης, η Ράνια Θρασκιά, ο Χρήστος Ζαμπούνης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πολλοί άλλοι βάζουν στόχο με τη συνδρομή τους να εξοφληθούν τα χρέη της αγαπημένης τους ομάδας.

«Για να σωθεί και να ορθοποδήσει ο ΠΑΟΚ, θέλει βοήθεια από όλους και κυρίως από τις διασημότητες, που κατά καιρούς έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι υποστηρίζουν την ομάδα», μας είπε ο συνθέτης Χριστόδουλος Σιγανός, που τείνει να πολιτογραφηθεί Θεσσαλονικιός αλλά και ΠΑΟΚτζής, καθώς εχει μετακομίσει από πέρυσι στη βόρεια Ελλάδα.

Την ίδια γραμμή ακολουθεί και ο γνωστός παραγωγός Χαράλαμπος Πρώιος, του οποίου άλλωστε η δισκογραφική εταιρεία στεγάζεται μια ανάσα, όπως λέει, από το γήπεδο της ομάδας ποδοσφαίρου. «Ο ΠΑΟΚ για να σωθεί θέλει κόσμο. Θέλει βοήθεια οικονομική από όλους). Το στοίχημα άλλωστε που έχει βάλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τότε που ανέλαβε την τύχη της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι να δει την ομάδα του απαλλαγμένη από χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με καλή διάθεση το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας θα αυξηθεί και η αγαπημένη ομάδα μπορεί να ατενίσει αισιόδοξα το μέλλον.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ