Η Λίνστεϊ Λόχαν την κάνει γυριστή

15.04.2009
Μετά τον χωρισμό της από την φίλης της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αναζητά καινούργια αγάπη στο διαδίκτυο, διακωμωδώντας τους χαρακτηρισμούς που της έχουν αποδώσει.

Μετά τον χωρισμό της από την φίλης της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αναζητά καινούργια αγάπη στο διαδίκτυο, διακωμωδώντας τους χαρακτηρισμούς που της έχουν αποδώσει.

Η 22χρονη ηθοποιός, γνωστή για την ατίθαση συμπεριφορά της, αποδεικνύει πως μεταξύ άλλων διαθέτει και χιούμορ, καθώς δηλώνει ότι ψάχνει ένα σύντροφο χωρίς ταμπού, να μην νοιάζεται για τον κακό της χαρακτήρα και την εξάρτηση της από τις ουσίες.

Μ' αυτόν τον τρόπο παρουσιάζει τον εαυτό της στο προφίλ γνωριμίας που ανέβασε στο "FunnyOrDie.Com", την περασμένη Δευτέρα. Στο βίντεο, που συνοδεύει το προφίλ και δημιούργησε η εταιρεία "eHarmony", η Λίντσεϊ σκιαγραφεί τον χαρακτήρα της:

"Είμαι εργασιομανής, σπάταλη και σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια, αλκοολική και επικίνδυνη για τους φρουρούς ασφαλείας των ξενοδοχείων". Η Λόχαν που βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση, το 2007 φυλακίστηκε επειδή οδηγούσε μεθυσμένη και είχε πάνω της κοκαΐνη.

Τον περασμένο Μάιο συνελήφθη ξανά, γιατί διέλυσε το αυτοκίνητο της σε σύγκρουση στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ δύο μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2008, ακολούθησε η τρελή καταδίωξη της από την αστυνομία στους δρόμους του Λος Αντζελες.

Από τότε την υποχρέωσαν να φοράει στον αστράγαλο ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησης, κάτι που η ηθοποιός επίσης διακωμωδεί στο βίντεο της: "Μπορεί να το ρίχνω λίγο έξω στα πάρτι και να έχω σπάσει ένα, δύο αυτοκίνητα, αλλά στο τέλος, ορκίζομαι ότι δεν θα χάσω ποτέ το βραχιόλι μου, ίσως μόνο τα εσώρουχα μου".

Η Λόχαν πρωταγωνίστησε το 2004 στην ταινία "Τα Κακά Κορίτσια", που σημείωσε παγκόσμια εμπορική επιτυχία με έσοδα πάνω από 129 εκατομμύρια δολάρια. Τα τελευταία χρόνια όμως, η καριέρα της έχει πάρει την "κάτω βόλτα" κυρίως εξαιτίας του εθισμού με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τις παραβάσεις του ΚΟΚ.

Ο δεσμός της Λόχαν με την 31χρονη ντι-τζέι Ρόνσον, απασχόλησε τον τύπο για μήνες, από τη στιγμή που φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στο Φεστιβάλ Καννών, τον περασμένο Μάιο.