«Μετά το γάμο έρχεται κι άλλο παιδί»

17.04.2009
«Μετά το γάμο έρχεται κι άλλο παιδί». Αυτό εξομολογήθηκε σε συνάδελφό του στο καφενείο της Βουλής ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης.

«Μετά το γάμο έρχεται κι άλλο παιδί». Αυτό εξομολογήθηκε σε συνάδελφό του στο καφενείο της Βουλής ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, επιθυμία του προβεβλημένου στελέχους του Κοινοβουλίου είναι η οικογένειά του με την Ευγενία Μανωλίδου να αποκτήσει ακόμη ένα μέλος μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. από τους ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

«O Άδωνης αγαπάει πολύ τα παιδιά και γενικά λατρεύει να βρίσκεται με την οικογένειά του. Παρά το βεβαρημένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, πάντα θα βρει χρόνο για την Ευγενία και τα παιδιά», τονίζει με έμφαση πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι, προσθέτοντας ωστόσο πως «μια νέα εγκυμοσύνη εξαρτάται κυρίως από την Ευγενία. Και δεν είναι ότι δεν θέλει ένα παιδάκι ακόμη, απλώς αυτή την περίοδο δεν είναι στις απόλυτες προτεραιότητές της, λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού της προγράμματος».

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Κουμπάροι θα είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και η σύζυγός του και θα είναι μια ανοιχτή τελετή με καλεσμένους από όλα τα πολιτικά κόμματα, το χώρο των τεχνών, του αθλητισμού και, φυσικά, της σόουμπιζ. Ωστόσο, δεν θα πραγματοποιηθεί δεξίωση μετά το μυστήριο, μια σκέψη που είχε αρχικά η Ευγενία και κατέληξε σε κοινή απόφαση με τον Άδωνη. Δεν αποκλείεται βέβαια αργότερα να γίνει ένα μεγάλο πάρτι, όπου θα προσκληθούν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του λαμπερού ζευγαριού.

Όσο για το νυφικό; Η παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας» θέλει κάτι κλασικό και ρομαντικό σε λευκό χρώμα. Το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει η Όλγα Καραβερβέρη, η οποία διαθέτει οίκο νυφικών στο Κολωνάκι, και μάλιστα θα το κάνει δώρο στην καλή της φίλη Ευγενία Μανωλίδου.