Κορομηλά: Πάνω απ’ όλα η υγεία

24.04.2009
Πού χάθηκε η Ρούλα; Αν αναρωτιέστε κι εσείς ή αν ακούτε τις φήμες, ίσως έχετε σχηματίσει την εντύπωση ότι η αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά περνάει την πιο δύσκολη φάση στη ζωή της. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι σήμερα δείχνει να είναι καλά και ετοιμάζεται

Πού χάθηκε η Ρούλα; Αν αναρωτιέστε κι εσείς ή αν ακούτε τις φήμες, ίσως έχετε σχηματίσει την εντύπωση ότι η αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά περνάει την πιο δύσκολη φάση στη ζωή της. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι σήμερα δείχνει να είναι καλά και ετοιμάζεται για μια καινούργια στροφή στην καριέρα της, που, αν θέλαμε να δώσουμε έναν τίτλο, θα ήταν: για την υγεία μου μόνο! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια που χαρακτηρίζει πια τη ζωή της. Όλα στρέφονται γύρω από την υγεία της, το σπουδαιότερο αγαθό και ό,τι πολυτιμότερο έχει. Ακόμη και οι επαγγελματικές της κινήσεις. Το φετινό Πάσχα ήταν καθοριστικό για την αγαπημένη παρουσιάστρια. Η TV σταρ πιέστηκε να αποφασίσει κάτι πολύ σημαντικό: να παραμείνει πίσω από τις κάμερες καθοδηγώντας παρουσιαστές και αρχισυντάκτες από τη θέση της διευθύντριας ψυχαγωγικών εκπομπών ή να επιστρέψει και πάλι στο γυαλί; Η Ρούλα πήρε τη μεγάλη απόφαση και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, έχει ήδη κάνει την πρώτη συζήτηση με τα καινούργια αφεντικά του Alpha για το τι θα μπορούσε να παρουσιάσει με επιτυχία από τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Όπως μαθαίνουμε, η ίδια προσανατολίζεται στην παρουσίαση μιας εκπομπής με θέμα την υγεία. Η προσέγγιση των θεμάτων υγείας θα είναι ολιστική και θα περιλαμβάνει ενότητες ιατρικής, διαιτολογίας και fitness, τομείς που ενδιαφέρουν το πλατύ κοινό περισσότερο από ποτέ.

Ευαισθητοποιημένη από τη δική της περιπέτεια υγείας, έχει διαπιστώσει ότι τα σύγχρονα δεδομένα διαβίωσης έχουν αλλάξει και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πια περισσότερο για το πώς θα διατηρήσει την ευεξία και την καλή του υγεία, που τα θεωρεί ελιξίριο νεότητας και διαβατήριο για μακροζωία αντίστοιχα.

Αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη και αντιστέκεται στον πόλεμο που επιχειρούν να της κάνουν, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να γίνει η πρέσβειρα του καναλιού στον τομέα αυτό και να βοηθήσει μέσα από τη θεματολογία της όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Έτσι, οι ιθύνοντες του RTL, που έχουν πολλά ψυχαγωγικά concepts στη διάθεσή τους και τα οποία μελετάει πολύ προσεκτικά ως format η έμπειρη τηλεπαρουσιάστρια, καλούνται να βρουν ένα κομμένο και ραμμένο στα πρότυπα που θέλει εκείνη. Και αν δεν βρεθεί κάτι τέτοιο, τότε να προσαρμόσουν ένα υπάρχον στα ελληνικά δεδομένα και ζητούμενα.

Αυτό ήταν και το σκεπτικό στην αρχική ιδέα να αναλάβει η Ρούλα την παρουσίαση του «10 years younger - The challenge», ενός ριάλιτι μεταμορφώσεων που κάνει θραύση στο εξωτερικό. Τελικά, το πρόγραμμα αυτό εξασφάλισε στο πρόσφατο παζάρι των Κανών ο ΑΝΤ1.

Έτσι, πλέον η αγαπημένη παρουσιάστρια μελετάει το σχεδιασμό της δικής της ιατρικής εκπομπής, όπου θα υπάρχει έντονο και το στοιχείο του lifestyle, έναν τομέα που αγαπούν οι Γερμανοί ιδιοκτήτες και προωθούν ιδιαίτερα στο πρόγραμμά τους.

Μέχρι να στήσει όμως τη δική της εκπομπή, που θα έχει τίτλο «Πάνω απ’ όλα η υγεία», η Ρούλα ασχολείται αποκλειστικά με το «10», το νέο τηλεπαιχνίδι που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και θα παρουσιάζει η Έμη Λιβανίου.