Γράφει βιβλίο-φωτιά ο Λάκης

30.04.2009
Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με τη σάτιρά του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Ακόμη περισσότεροι όμως τρέμουν με την επόμενη... βόμβα του Λάκη Λαζόπουλου. Ένα βιβλίο, στο οποίο, όπως μας είπε ο ίδιος, θα αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα, ακόμα και τα ονόματα εκείνων που τον έχουν απειλήσει!

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με τη σάτιρά του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Ακόμη περισσότεροι όμως τρέμουν με την επόμενη... βόμβα του Λάκη Λαζόπουλου. Ένα βιβλίο, στο οποίο, όπως μας είπε ο ίδιος, θα αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα, ακόμα και τα ονόματα εκείνων που τον έχουν απειλήσει! Από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο «Mr Αλ Τσαντίρι» αποφάσισε να γράψει βιβλίο κάποιοι άρχισαν να ιδρώνουν. Κι αυτό γιατί είναι γνωστό πως ο Λάκης λέει τα πράγματα με το όνομά τους, εξ ου και ο κόσμος έχει τινάξει στα ύψη τις θεαματικότητες της εκπομπής του. Έπειτα από τόσα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, λοιπόν, ένιωσε την ανάγκη να γράψει ένα βιβλίο, το οποίο θα είχε ήδη τελειώσει αν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν ήταν τόσες πολλές.

Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος μας έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι θα περιλαμβάνει στο βιβλίο του, κάνοντάς μας παράλληλα μια σημαντική αποκάλυψη: θα γράψει και για τα άτομα που τον έχουν απειλήσει!

Φειδωλός στις απαντήσεις του - του αρέσει να κρατάει πάντα το στοιχείο της έκπληξης, ιδίως όταν πρόκειται για κάτι τόσο δυνατό, που θα ταράξει τα νερά της σόουμπιζ και όχι μόνο, μας είπε πως το μεγαλύτερο μέρος του θα το ολοκληρώσει το καλοκαίρι, όταν θα ηρεμήσει και θα ξεκουραστεί στην Πάρο.

«Θα είναι έντονες στιγμές από τη ζωή μου, που θυμάμαι από παιδί μέχρι τώρα», μας είπε.

Κάτι σαν αυτοβιογραφία;

«Όχι, δεν θα είναι αυτοβιογραφικό. Η αυτοβιογραφία είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα και θέλει πολύ περισσότερα χρόνια ψυχανάλυσης για να τη γράψεις. (Γέλια.) Θα είναι κάποιες στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή μου, με πολλές ανέκδοτες φωτογραφίες και υλικό από το προσωπικό μου αρχείο. Για παράδειγμα, η κάρτα που μου έστειλε ο Δημήτρης Χορν μαζί με μια πολύ ωραία γραβάτα, που τη φυλάω, και η οποία τελείωνε με τη φράση ?Δικός σας, Δημήτρης Χορν. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα αυτή».

Θα αναφερθείτε και σε πρόσωπα που σας πλήγωσαν, σας στεναχώρησαν;

«Πιθανώς, άσ’ τους να το διαβάσουν».

Τολμάτε και λέτε τόσα πράγματα για όλους. Δεν έχετε αφήσει κανέναν έξω από τη σάτιρά σας. Έχετε φοβηθεί ποτέ;

«Όχι».

Σας έχει συμβεί να έχετε απειλητικά τηλεφωνήματα; Έχουν απειλήσει ποτέ κάποιοι τη ζωή σας;

«Αυτό θα το μάθετε στο βιβλίο».

Θα το αποκαλύψετε εκεί;

«Ναι, ακριβώς».

Θα πείτε ονόματα, δηλαδή;

«Ασφαλώς».

Έτσι, για άλλη μια φορά ο Λάκης Λαζόπουλος άφησε κάποια άτομα σε... αναμμένα κάρβουνα, να περιμένουν πότε θα φουντώσει η φωτιά. Και απ’ ό,τι φαίνεται αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Τώρα, για το ποιοι θα «καούν», μόνο ο Λάκης το ξέρει, που είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια, όπως κάνει πάντα, αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε κόστος.