Βοσκόπουλος: «Όχι» στο συμβιβασμό

05.05.2009
Προτιμά την οικογένεια παρά να συνδυάζει το όνομά του με αμφίβολες προσπάθειες.

Προτιμά την οικογένεια παρά να συνδυάζει το όνομά του με αμφίβολες προσπάθειες. Oταν είσαι μεγάλος και έχεις πολύ δυνατό όνομα, τότε μπορείς να μην κάνεις συμβιβασμούς. Ο Βοσκόπουλος είναι από τους λίγους που μπορεί να πει «όχι» και να το εννοεί, σχολίασε γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ. Από τους τελευταίους μεγάλους της νύχτας και της δισκογραφίας, δεν ρίχνει με τίποτα το κασέ του και προτιμά σε σχέση με τις πίστες την οικογενειακή γαλήνη και την ευτυχία δίπλα στις δύο γυναίκες της ζωής του, την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία.

Απέχει, λοιπόν, συνειδητά από τη νυχτερινή Αθήνα και, όπως αποδεικνύεται, θέλει να μένει στο σπίτι και να απολαμβάνει ήρεμες στιγμές με την οικογένειά του. Γεγονός είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι από εκείνους που έχουν αρκετά υψηλό κασέ και αυτός προφανώς είναι ο βασικός λόγος που δεν συμβιβάζεται με εύκολες προτάσεις και καταστάσεις. Μπορεί φέτος να μην του «βγήκε» η σεζόν, όπως θα την ήθελε από πλευράς εμφανίσεων, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο.

«Στο ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου είχε στηθεί το σκηνικό της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Πανταζή. Η συνεργασία αυτή, όμως, έληξε σχετικά σύντομα, ενώ μια άλλη προσπάθεια που έκανε για να εμφανιστεί σε κέντρο της λεωφόρου Συγγρού σκόνταψε τελικά σε κάποια γραφειοκρατικής φύσεως προβλήματα», αποκάλυψε γνωστός παραγωγός.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι μία: Ο διάσημος και πετυχημένος καλλιτέχνης επιθυμεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ασχοληθεί με την οικογένειά του, παρά να αναλώνεται σε κουραστικές συζητήσεις.

«Ούτως ή άλλως, ακούγεται και θα συνεχίσει να ακούγεται για πάρα πολύ καιρό η φωνή του μέσα από τα CD του. Ήταν και θα παραμείνει στην κορυφή. Λογικό είναι λοιπόν να βάζει σε προτεραιότητα την προσωπική του ζωή και να αφοσιώνεται στη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και στο παιδί τους, παρά να συνδυάζει το όνομά του με αμφίβολες προσπάθειες», μας είπε ο Τέρυ Σιγανός.

Και είναι αλήθεια ότι ο γνωστός τραγουδιστής απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τα παιχνίδια με την κορούλα του, ενώ έχει δηλώσει ότι θέλει να τη βλέπει να μεγαλώνει και να είναι διαρκώς δίπλα της, για να τη συμβουλεύει και να την προστατεύει.

Από την πλευρά της, η Άντζελα Γκερέκου συμμερίζεται την επιθυμία του και παράλληλα νιώθει μεγάλη ασφάλεια που ο Τόλης βρίσκεται διαρκώς με το παιδί τους. Όσο εκείνη ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να είναι κοντά στους ψηφοφόρους της, εκείνος ζει την οικογενειακή θαλπωρή και απολαμβάνει βόλτες σε αγαπημένα στέκια της παραλιακής με αγαπημένους φίλους. Αυτές είναι οι προτεραιότητές του αυτόν τον καιρό. Όσο για τις επόμενες κινήσεις του επί πίστας; Εάν υπάρξει κάτι θεαματικό και ενδιαφέρον που να τον καλύπτει 100%, προφανώς δεν θα πει «όχι».