Ο σωματοφύλακας απειλεί τους Μπραντζελίνα

07.05.2009
Πισώπλατα χτυπήματα από τον ίδιο τους τον σωματοφύλακα δέχονται η Αντζελίνα Τζολί(Angelina jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brand Pitt) μέσω του βιβλίου με τις αναμνήσεις του από τη συνεργασία τους.

Πισώπλατα χτυπήματα από τον ίδιο τους τον σωματοφύλακα δέχονται η Αντζελίνα Τζολί(Angelina jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brand Pitt) μέσω του βιβλίου με τις αναμνήσεις του από τη συνεργασία τους.

Παρότι υπήρξε έμπιστος του διάσημου ζευγαριού, ο πρώην σωματοφύλακας, Μίκι Μπρετ (Mickey Brett) είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το μαχαίρι και να φέρει στο φως γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή των αφεντικών του μέσω του βιβλίου που σκοπεύει να γράψει.

Μόλις ο Μπραντ και η Αντζελίνα έμαθαν για τις προθέσεις του Μπρετ, αποφάσισαν να παλέψουν δικαστικά εναντίον του χαρακτηρίζοντας τον "παθολογικό ψεύτη". Βέβαια, για να εξασφαλίσουν ότι τα χείλη του πρώην υπαλλήλου τους θα μείνουν σφραγισμένα, προσέλαβαν και τους καλύτερους δικηγόρους.

Ο Μπρετ αν και έχει δουλέψει επίσης με τη Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullok), τον Tομ Κρουζ (Τom Crurise), τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), τον Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) και τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere), αποφάσισε να επικεντρωθεί στους Μπραντζελίνα (Brangelina) και τα χρόνια που ταξίδεψε μαζί τους.

Οι αναμνήσεις του από την Τζολί, την οποία προστάτευε από το 2001, είναι ευχάριστες - μάλιστα "την συμπαθεί ιδιαίτερα", όπως έχει δηλώσει- αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τον σύντροφο της, Μπραντ Πιτ.

Ο ίδιος ο Μίκυ Μπρετ έχει βεβαρημένο παρελθόν, αφού έχει κατηγορηθεί για περισσότερα από 11 σοβαρά αδικήματα, ενώ το χρήμα δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Οι θαυμαστές από όλο τον κόσμο θα ήθελαν πολύ να μάθουν λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής των δημοφιλών ηθοποιών και ο Μίκυ γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της, αφού ήταν η σκιά τους κι αν το βιβλίο εκδοθεί, σίγουρα θα γίνει εκατομμυριούχος.

Βέβαια κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Μπρετ είναι εχέμυθος και τον συνδέει φιλία χρόνων με την Αντζελίνα, η οποία αναγκάστηκε να τον απολύσει γιατί δεν συμπαθούσε τον Μπραντ. Γι' αυτό και ποντάρουν ότι τελικά, ο πρώην σωματοφύλακας δεν θα υποκύψει στις δελεαστικές χρηματικές προσφορές.

"Αυτός ο τύπος έσπασε στο ξύλο αρκετούς παπαράτσι που βρέθηκαν στην Ναμίμπια όταν γεννήθηκε η Σιλό. Μου έκανε εντύπωση που η Αντζελίνα τον απέλυσε. Υπήρξε για χρόνια ο πιστός της σωματοφύλακας. Γι΄αυτό και είμαι σίγουρος ότι αυτό το βιβλίο δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ", δήλωσε πρόσφατα στενός του φίλος.