Οι μητέρες προτιμούν τις ομοφυλόφιλες!

08.05.2009
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη ενόψει της Γιορτής της Μητέρας (Κυριακή, 11 Μαίου) και είχε σαν ερώτημα: "Ποια διάσημη θα διάλεγαν για να τους κρατήσει το παιδί;", οι αμερικανίδες μητέρες εμπιστεύονται τις ομοφυλόφιλες περισσότερο από την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη ενόψει της Γιορτής της Μητέρας (Κυριακή, 10 Μαΐου) με ερώτημα: "Ποια διάσημη θα διάλεγαν για να τους κρατήσει το παιδί;", οι αμερικανίδες μητέρες εμπιστεύονται τις ομοφυλόφιλες περισσότερο από την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Πρώτες σε προτίμηση, αναδείχθηκαν η κωμικός, Έλεν Ντετζενέρις (Ellen De Generes) και η σύντροφος της, ηθοποιός, Πόρτια Ντε Ρόσι (Portia de Rossi), οι οποίες παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο στην Καλιφόρνια -στο σύντομο διάστημα που επετράπησαν οι ομοφυλόφιλοι γάμοι εκεί- αλλά δεν έχουν δικά τους παιδιά.

H Ντετζενέρις που παρουσιάζει το δικό της σώου στην αμερικάνικη τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι λεσβία ήδη από το 1997.

Αυτό όμως φάνηκε εντελώς αδιάφορο στις 10.000 αμερικανίδες μητέρες που συμμετείχαν στο γκάλοπ και την ανέδειξαν πρώτη με την ψήφο τους, αφήνοντας πίσω τόσο την, επίσης άτεκνη, Τζένιφερ Άνιστον όσο και την πολύτεκνη Αντζελίνα Τζολί.

H κωμικός και η σύντροφος της κέρδισαν το 31% του ποσοστού των ψήφων, ενώ η Άνιστον ήρθε δεύτερη και καταϊδρωμένη με 22%. Τη σκόνη τους έφαγαν η Τζολί και ο Πιτ με 18%, όπως και η πρώτη κυρία της αμερικάνικης τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) με μόλις 9%.

Την δημοσκόπηση συμπλήρωνε η κατάταξη με τις πέντε καλύτερες διάσημες μητέρες, όπου η πρωταγωνίστρια του "Άλιεν" και μητέρα δύο παιδιών, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) κατατάχθηκε πρώτη με 37%, ακολουθούμενη από την πρώτη κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) και τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) σε ισοπαλία. Στην κατάταξη αυτή, η Αντζελίνα Τζολί κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Στη... σκληρή μάχη που δόθηκε για τις πέντε χειρότερες διάσημες μητέρες, η τραγουδίστρια Κόρντνεϊ Λαβ (Courtney Love) εκτόπισε την Ντίνα Λόχαν, μητέρα της Λίντσεϊ Λοχαν (Lindsay Lohan) και την ποπ-σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

H έρευνα διεξήχθη μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα του AOL, "ParentDish.com", στο διάστημα από τις 23 Απριλίου μέχρι 5 Μαίου. Ενώ αν αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο "δημοφιλές δώρο" στη Γιορτή της Μητέρας, να ξέρετε ότι τα σοκολατάκια και τα λουλούδια δεν πιάνουν μπάζα μπροστά στον "χρόνο με την οικογένεια", που προτίμησε το 63% των μητέρων!