Καλομοίρα... «Εδώ και τώρα γάμος και παιδιά»

04.06.2009
Αν και το «Made in Japan» δεν πήγε τόσο καλά, οι Γερμανοί του Alpha θέλουν πολύ την Καλομοίρα.

Αν και το «Made in Japan» δεν πήγε τόσο καλά, οι Γερμανοί του Alpha θέλουν πολύ την Καλομοίρα. Έχουν ήδη έτοιμη καινούργια εκπομπή, αλλά φαίνεται ότι λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Σύμφωνα με τηλεοπτικούς κύκλους, ο αρραβωνιαστικός της, ο Γιώργος, θέλει εδώ και τώρα να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.

Η Καλομοίρα έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και τους νέους ιδιοκτήτες του Alpha. Έτσι, μετά το «Made in Japan» έχουν βρει δύο τηλεπαιχνίδια που, κατά τη γνώμη τους, ταιριάζουν στο ύφος της και επιθυμούν να διαλέξει ένα από τα δύο για την ερχόμενη σεζόν, ανανεώνοντας ταυτόχρονα το συμβόλαιό της.

Έφυγε και πάλι στην Αμερική
Η Καλομοίρα Σαράντη όμως μόλις τελείωσε τα γυρίσματά της ξαναέφυγε στην Αμερική, καθώς οι δικοί της άνθρωποι βρίσκονται εκεί και έχει δηλώσει ότι η προσωπική της ζωή είναι πάνω απ’ όλα.

Το θέμα βέβαια είναι ότι δεν τη θέλει μόνο το κανάλι, αλλά η γλυκιά παρουσιάστρια εντυπωσίασε και τους υπεύθυνους μεγάλης εταιρείας σχολικών ειδών, που επιθυμούν διακαώς να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας τους το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μάλιστα, όπως συζητιέται, η πρότασή τους μεταφράζεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, αλλά η Καλομοίρα διατηρεί ακόμη επιφυλάξεις για να απαντήσει. Άλλωστε, την ίδια στάση κρατάει και με το κανάλι της Κάντζας, καθώς δεν τους έχει δώσει οριστική απάντηση αν θέλει να συνεχίσει ως παρουσιάστρια σε κάποιο άλλο project του σταθμού.

Οι μέρες περνάνε και όλοι αναρωτιούνται αν η Καλομοίρα θα μείνει για μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα ή θα φύγει πάλι στο εξωτερικό.

Ο... μυστικός συνδυασμός βέβαια στην καρδιά της ακούει στο όνομα Γιώργος, καθώς είναι ο αρραβωνιαστικός της, αλλά και ο μάνατζέρ της, ο οποίος την επηρεάζει όσο κανένας άλλος.

Και είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Γιώργος λέει «όχι» στην Καλομοίρα. Το δίλημμα για το Καλομοιράκι μας λοιπόν είναι μεγάλο, να τα παρατήσει όλα, να παντρευτεί και να μείνει στο σπίτι τους στην Αμερική και να δημιουργήσει οικογένεια ακολουθώντας την καρδιά της ή να κάνει πράξη τα όνειρά της συνεχίζοντας στο τραγούδι και στην παρουσίαση εκπομπών;

Το «βέτο» του Γιώργου ωστόσο δεν της αφήνει περιθώρια για επαγγελματικές σκέψεις, αλλά από την άλλη η επαγγελματική επιτυχία της και η αγάπη του κόσμου τη βάζουν σε σκέψεις...

Στο τέλος του μήνα η απάντηση
Εκείνοι που τη γνωρίζουν στοιχηματίζουν ότι για άλλη μια φορά θα ακολουθήσει την καρδιά της, καθώς δεν μπορεί να ζήσει λεπτό μακριά από τον Γιώργο. Άλλωστε, ο αγαπημένος της και η οικογένειά της ήταν τα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της όταν πέρασε τη μεγάλη κρίση μετά τη Eurovision και έμαθε από την καλή ότι ο καλλιτεχνικός χώρος δεν έχει μόνο χαρές αλλά και μεγάλες πίκρες, διπροσωπίες και μοναξιά. Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι στο τέλος του μήνα η Καλομοίρα θα ξαναέρθει στην Ελλάδα και θα δώσει τις τελικές της απαντήσεις!