Κρις Μπράουν: "Δεν είμαι τέρας"!

28.05.2009
Πάνω που ο Κρις Μπράουν (Chris Braown) προσπαθούσε να φτιάξει το προφίλ του, ισχυριζόμενος μέσα από το "You Tube", ότι "δεν είναι τέρας" ήρθε να τον διαψεύσει μια καινούργια μήνυση για ξυλοδαρμό.

Πάνω που ο Κρις Μπράουν (Chris Braown) προσπαθούσε να φτιάξει το προφίλ του, ισχυριζόμενος με βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube ότι "δεν είναι τέρας", ήρθε να τον διαψεύσει μια καινούργια μήνυση εναντίον του, πάλι για ξυλοδαρμό. Το θύμα αυτή την φορά δεν ήταν κάποια γυναίκα, αλλά ένας παπαράτσι, που προσπάθησε τον φωτογραφίσει στο γυμναστήριο.

Ο Ρόμπερτ Ρόζεν (Robert Rosen) μήνυσε τον Μπράουν και το "L.A Fitness International" , υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε επίθεση από σωματοφύλακα στην προσπάθεια του να τραβήξει φωτογραφίες στο κοσμικό γυμναστήριο.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Μαΐου, ένα μήνα μετά την πρώτη ακρόαση του Μπράουν στο δικαστήριο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της Ριάνα (Rihanna), στην οποία είχε δηλώσει αθώος. Ο Ρόζεν ακολούθησε τον οξύθυμο τραγουδιστή στο γυμναστήριο κυνηγώντας την αποκλειστική είδηση. Ο τραγουδιστής της R&B είχε ραντεβού εκεί με φίλους του, για να παίξουν μπάσκετ σε ένα από τα κλειστά γήπεδα του "LA Fitness".

Όμως ο φωτογράφος έγινε αντιληπτός από τον σωματοφύλακα του Μπράουν, που στη συνέχεια τον κυνήγησε και του επιτέθηκε. Ο Ρόζεν, στην προσπάθεια του να ξεφύγει, έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε άσχημα. Στην μηνυτήρια αναφορά του ισχυρίζεται ότι ένας από τους υπαλλήλους του γυμναστηρίου του έκλεισε το δρόμο, διευκολύνοντας τον σωματοφύλακα.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Μαρκ Γκεράγκος (Mark Geragos) χαρακτήρισε την μήνυση του παπαράτσι "ύποπτη", θέλοντας να δημιουργήσει νέο σκάνδαλο: "Το έχει ξανακάνει και έχει αποτύχει. Θα αποδείξουμε περίτρανα ότι πρόκειται για σκευωρία".

Το 2007, ένας φωτογράφος με το ίδιο όνομα είχε καταθέσει μια παρόμοια μήνυση κατά του ηθοποιού Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan), για την οποία ο κατηγορούμενος απηλλάγη. Ο συνήγορος του Ρόζεν δεν θέλησε να σηκώσει το τηλέφωνο και πάρει θέση.

Η μήνυση κατατέθηκε την ημέρα που ο Κρις Μπράουν θέλησε να υποστηρίξει την αθωότητα και να αποδείξει "ότι είναι καλό παιδί", μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο "YouTube".

Στην αρχή, ο τραγουδιστής αναφέρεται στον καινούργιο του δίσκο "Grafiti", που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, κοιτάζοντας κατευθείαν την κάμερα. Αλλά στην συνέχεια λέει: "Γι' αυτούς που με μισούν δεν μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί πάντα με μισούσαν. Δεν μπορώ να τους αλλάξω γνώμη. Αλλά θέλω να διαβεβαιώσω τους πραγματικούς θαυμαστές μου ότι τους αγαπώ και ότι δεν είμαι τέρας".

Ωστόσο, ο Μπράουν -που αντιμετωπίζει ποινές για δύο κακουργήματα μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμού της Ριάνα την βραδιά πριν την απονομή των μουσικών βραβείων Γκράμι (Grammy), τον Φεβρουάριο- δεν έκανε καμία αναφορά στην πρώην φίλη του. Ενώ η ημερομηνία που γυρίστηκε το βίντεο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.