...Και μετά τη δουλειά τι;

10.06.2009
Το όνομά τους έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, στην πίστα, στον αθλητισμό και στη δημοσιογραφία. Κι όμως, οι λαμπεροί σταρ της εγχώριας σόουμπιζ όταν βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το όνομά τους έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, στην πίστα, στον αθλητισμό και στη δημοσιογραφία. Κι όμως, οι λαμπεροί σταρ της εγχώριας σόουμπιζ όταν βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναζητούν στιγμές χαλάρωσης κάνοντας πράγματα που αγαπούν και παράλληλα τους ξεκουράζουν. Εμείς σας αποκαλύπτουμε ποια είναι τα κρυφά τους ταλέντα, αλλά και τα αγαπημένα τους χόμπι, για τα οποία θα θυσίαζαν ίσως ακόμα και την πετυχημένη τους καριέρα!

Άριστα στην κουζίνα!
Η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει την αδυναμία της στο καλό φαγητό. Δοκιμάζει πάντα τις συνταγές που φτιάχνει στο πλατό της εκπομπής της η μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Όταν γυρίζει στο σπίτι, τις φτιάχνει και η ίδια παρέα με το μικρό Άγγελο και τη Λάουρα, τα μεγαλύτερά της παιδιά, τα οποία τη βοηθούν στο μαγείρεμα. Ειδικά, μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια φτιάχνει μπισκότα, κουλουράκια ή γλυκά. Οι άνθρωποι που έχουν απολαύσει φαγητό από τα χεράκια της Ελένης λένε ότι είναι μία από τις καλύτερες μαγείρισσες, με έμπνευση και φαντασία στην κουζίνα. Άλλωστε, ο ρόλος της νοικοκυράς της αρέσει πολύ κι έτσι, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, μαγειρεύει στο σπίτι, ενώ κάνει η ίδια τα ψώνια της μαναβικής από τη λαϊκή αγορά της γειτονιάς της.

Άλλη μια κυρία της σόουμπιζ θα μπορούσε να συναγωνιστεί την Ελένη Μενεγάκη στην κουζίνα και δεν είναι άλλη από την κολλητή της φίλη Δέσποινα Βανδή. Μπορεί η δημοφιλής τραγουδίστρια να λατρεύει την υγιεινή διατροφή, αλλά, όταν πρόκειται να μαγειρέψει για την οικογένειά της ή τους φίλους της, τα γεύματα που φτιάχνει είναι πλουσιοπάροχα. Η Δέσποινα Βανδή παίρνει άριστα στην κουζίνα για τις πρωτότυπες συνταγές της, ενώ τελευταία δοκίμασε με επιτυχία να ζυμώσει ακόμα και ψωμί. Η μικρή Μελίνα και ο αδερφός της Γιώργος τρελαίνονται για το ψωμί της μαμάς τους. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ζητάει πολύ συχνά από τη φίλη της να της δείχνει τις πετυχημένες συνταγές της.

Καπετάνιοι στο Αιγαίο
Τα φουσκωτά και πλωτά σκάφη, σε μεγάλες αλλά και μικρότερες διαστάσεις, είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Τους αρέσει να ανοίγονται στην ανοιχτή θάλασσα και να απολαμβάνουν το Αιγαίο.

Ο θαλασσόλυκος Τέρενς Κουίκ έχει αδυναμία στις θαλάσσιες εξορμήσεις με το φουσκωτό και κάθε καλοκαίρι επιλέγει μακρινούς προορισμούς, ακριτικά νησιά, όπου χαλαρώνει, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Σπάνια επιλέγει κοσμικούς προορισμούς κι έτσι συχνά αιφνιδιάζει τους κατοίκους μικρών και απομακρυσμένων νησιών, όταν δένει στα λιμανάκια τους αναζητώντας ένα γραφικό ταβερνάκι.

Τις βόλτες με φουσκωτά λατρεύει και ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας. Αγαπημένος του προορισμός είναι η Πάρος, αν και έχει ένα υπέροχο σπίτι στην Αίγινα! Παρέα με το γιο του ανοίγονται στην ανοιχτή θάλασσα και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Ο δημοσιογράφος αγαπάει επίσης την ταχύτητα, ενώ όσοι τον ζουν από πολύ κοντά ξέρουν ότι όταν έχει καλή διάθεση, ξετυλίγει ένα ακόμη ταλέντο του, τη μαγειρική, με σπεσιαλιτέ του το γιουβέτσι!

Ο Θέμος Αναστασιάδης επίσης συνηθίζει να... οργώνει τις θάλασσες με το γρήγορο σκάφος του. Με τη σύζυγό του Βασιλική Παναγιωτοπούλου και τα τρία τους παιδιά ταξιδεύουν συχνά στο Αιγαίο, ενώ αγαπημένος προορισμός και γι’αυτή τη δημοσιογραφική οικογένεια είναι η Πάρος, αφού εκεί έχουν εξοχικό σπίτι.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας είναι ένας ακόμη... θαλασσοπόρος, αφου αγαπάει τις εξορμήσεις με την πολυτελή θαλαμηγό του. Ένα σκάφος-κόσμημα, που είναι δεμένο στη μαρίνα της Γλυφάδας. Εκεί ο ποινικολόγος χαλαρώνει συχνά πίνοντας τον καφέ του τα καλοκαιρινά απογεύματα ή τα πρωινά της Κυριακής, ενώ κάθε καλοκαίρι επιλέγει αγαπημένους προορισμούς για να ξεκουραστεί τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο.

Γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης
Η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη είναι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους και κρατιούνται σε πολύ καλή φόρμα. Κάθε μέρα αθλείται συστηματικά, δοκιμάζοντας κάθε είδους άσκηση που μπορεί να της προσφέρει ευεξία. Ειδικά φέτος, που αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά, αφοσιώθηκε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό της κάνοντας εντατική γυμναστική.

Η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου επίσης δίνουν μεγάλη έμφαση στο καλογυμνασμένο σώμα. Κάνουν pilates, power yoga και ακολουθούν πρόγραμμα personal training, που χαρίζει γράμμωση και τέλειες αναλογίες. Η Έλλη Κοκκίνου μάλιστα επιδίδεται με μεγάλη επιτυχία κάθε καλοκαίρι και στις ράκετες στην παραλία, που, εκτός από το έντονο μαύρισμα που αποκτά, αποτελούν και πολύ καλή γυμναστική.

Γράφουν στίχους
Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι ο σύζυγος της Γωγώς Μαστροκώστα και άσος της Ανόρθωσης Κύπρου Τραϊανός Δέλλας γράφει στίχους. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει γράψει κι ένα ερωτικό τραγούδι για τον Λευτέρη Πανταζή με τίτλο «Ένα βράδυ του Οκτώβρη».

Στίχους έχει γράψει και η ολυμπιονικής Φανή Χαλκιά για τον Νίνο, ενώ στίχους για ερωτικές μπαλάντες γράφει και το νεαρό μοντέλο και πρώην σύζυγος του Στέφανου Κορκολή, η Βικτώρια Καϊματζόγλου.

Και χορεύω, χορεύω...
Εδώ και δύο χρόνια η παρουσιάστρια του «Όμορφου κόσμου» και φημολογούμενη σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου Νάντια Μπουλέ επιδίδεται σε εντατικά μαθήματα φλαμένκο. Δύο φορές την εβδομάδα και για 2 ώρες η όμορφη παρουσιάστρια παρακολουθεί μαθήματα φλαμένκο στη σχολή «Soleo». Μάλιστα, είναι ενθουσιασμένη με τη μέχρι τώρα πορεία της και, όπως λέει, αυτός ο ισπανικός χορός χαλαρώνει και γυμνάζει παράλληλα ολόκληρο το σώμα!

«Άσοι» στο τένις
Παίζουν φανατικά τένις και το απολαμβάνουν! Οι δημοσιογράφοι Αιμίλιος Λιάτσος και Νίκος Χατζηνικολάου, εκτός από πολύ καλοί φίλοι, είναι και συμπαίκτες στο τένις. Έτσι, παίζουν συχνά μαζί, ενώ στην παρέα τους μπορεί να προστεθεί ο γιος του Αιμίλιου Λιάτσου, ο Βασίλης, αλλά και ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος. Μάλιστα, παίρνουν μέρος με επιτυχία και στα δημοσιογραφικά τουρνουά, στα οποία συμμετέχει συχνά και ο παρουσιαστής του καιρού Νίκος Διαμανταρίδης.

Λάτρεις των extreme sports!
Η Ελεονώρα Μελέτη και η Εύη Βατίδου λατρεύουν τα σπορ που σε φτάνουν στα όρια. Έτσι, μην ξαφνιαστείτε αν τις δείτε δίπλα σας σε κάποια πίστα να κάνουν χειμερινό σκι και σνόουμπορντ ή θαλάσσιο σκι σε κάποια παραλία. Στον εξοπλισμό για τα είδη σκι, άλλωστε, η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη σπατάλη, αφού αυτή είναι η αγαπημένη της ασχολία.

Ποδόσφαιρο και ξερό ψωμί
Μπορεί να είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες, όμως ο Αντώνης Ρέμος δεν ξέχασε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη, που είναι η ομάδα του, ο Ηρακλής! Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, λοιπόν, ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ Ηρακλής και τα πάει περίφημα και στο ρόλο του προέδρου. Μάλιστα, παρακολουθεί σχεδόν πάντα τους αγώνες και τις προπονήσεις και έχει ευαισθητοποιήσει πολλούς επώνυμους φίλους του στη Θεσσαλονίκη για την προώθηση των στόχων της ομάδας.

Το κοντέρ χτυπάει κόκκινο
Για εφτά ολόκληρα χρόνια ο Νίκος Ευαγγελάτος έπαιρνε μέρος στα πρωταθλήματα της Formula 3 με σημαντικές διακρίσεις. Ο παρουσιαστής είναι λάτρης της ταχύτητας και στον αγωνιστικό στίβο νιώθει δυνατές συγκινήσεις και την αδρεναλίνη του να φτάνει στα ύψη!