Η Κέιτ Χάτνσον με τον πρώην της Μαντόνα!

04.06.2009
Ο πρώην της Μαντόνα (Μadonna) μπεϊζμπολίστας Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) είναι ο νέος αγαπημένος της ηθοποιού Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson).

Ο πρώην της Μαντόνα (Μadonna) μπεϊζμπολίστας Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) είναι ο νέος αγαπημένος της ηθοποιού Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson).

Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους είναι αχώριστοι και εμφανίζονται μαζί παντού. Μάλιστα χτες, Τετάρτη, 3 Ιουνίου, η 30χρονη ηθοποιός, παρακολούθησε τον καλό της να αγωνίζεται από τις πρώτες θέσεις του γηπέδου.

Φαίνεται ότι τα χαμόγελα και τα φιλιά που του έστελνε απέδωσαν αφού η ομάδα του, "New York Yankees" κέρδισε τους "Texas Rangers", με 12-3. "Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η Κέιτ χειροκροτούσε και ζητωκραύγαζε υπέρ του Άλεξ", είπε στο περιοδικό "People" ένας από τους θεατές.

Όμως, παρότι η γλυκιά ηθοποιός δεν φαίνεται να ευχαριστιέται και πολύ το άθλημα του μπέιζμπολ, δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον καλό της. Την περασμένη εβδομάδα η διαζευγμένη Χάντσον και ο πατέρας δύο παιδιών και επίσης διαζευγμένος, Άλεξ εθεάθησαν να ανταλλάσσουν φιλιά σε εστιατόριο του Μανχάταν όπου δείπνησαν μετά τον αγώνα.

Την παρουσία τους εκεί επιβεβαίωσε και ένας από τους σερβιτόρος: "Ναι, ήταν εδώ, στον πριβέ χώρο του μαγαζιού". Άλλωστε, δεν είναι λίγοι και όσοι τους έχουν πετύχει να επιστρέφουν μαζί στο διαμέρισμα του Ροντρίγκεζ στο Μανχάταν.

Ωστόσο, όταν ο εκπρόσωπος της ηθοποιού ρωτήθηκε για το ειδύλλιο αρνήθηκε να σχολιάσει, καθώς η Κέιτ έχει μπει σε δύσκολη θέση με την νέα της σχέση. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 50χρονη Μαντόνα, η οποία βρίσκονταν στις θέσεις των επισήμων που παρακολουθούσαν το πρίγκιπα Χάρι να παίζει πόλο στην Νέα Υόρκη για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για να αποφύγει την διάσημη τραγουδίστρια, που υπήρξε η αφορμή για το διαζύγιο του Ροντρίγκεζ από την γυναίκα του Σύνθια, η ηθοποιός δεν κάθισε στις θέσεις των επισήμων. Παρόλα αυτά, η Μαντόνα, που συνοδευόταν από τον 22χρονο Ιησού Λους (Jesus Luz) και τους δύο γιους της δεν φάνηκε να ενοχλείται.

Από τότε που η ηθοποιός χώρισε από τον πρώην άντρα της, Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson), το 2006, έχει συνδεθεί με αρκετούς διάσημους άντρες όπως τον ηθοποιό Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson) τον Λανς ΄Αρμοστρονγκ (Lance Armstrong) και τον παίκτη του γκολφ Άνταμ Σκοτ (Adam Scott).