Λόχαν και Ρόνσον ξανά μαζί!

09.06.2009
Μετά από τρεις μήνες κυνηγητού ανά την υφήλιο, η Λίντσεϊ Λόχαν (Linsday Lohan) κατάφερε να ξανακερδίσει τη Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) λίγο πριν την αναχώρησή τους από το Λονδίνο.

Μετά από τρεις μήνες κυνηγητού ανά την υφήλιο, η Λίντσεϊ Λόχαν (Linsday Lohan) κατάφερε να ξανακερδίσει τη Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) λίγο πριν την αναχώρησή τους από το Λονδίνο.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας με την Λίντσεϊ να ακολουθεί κατά πόδας την Σαμάνθα από κλαμπ σε κλαμπ της βρετανικής πρωτεύουσας καταφέρνοντας να γίνει η σκιά της.

Μόλις έφτασε στην πόλη, έκλεισε ξενοδοχείο σε απόσταση αναπνοής από την πρώην ερωμένη της και βγήκε να διασκεδάσει στο κλαμπ "Μπάνγκαλοου 8", όπου όλως τυχαίως, έπαιζε μουσική η Ρόνσον, παρέα με τον αδερφό της Μαρκ και μια φίλη της. Όταν όμως μπήκε μέσα η Λίντσει, η Σαμάνθα , φρόντισε να εξαφανιστεί άρον-άρον! Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε αρκετές φορές τις μέρες που ακολούθησαν.

Η παρουσία της Λόχαν στην ίδια πόλη με τη Ρόνσον, ακριβώς την ίδια χρονική περίοδο φυσικά δεν ήταν τυχαία, αφού η 22χρονη ηθοποιός προγραμμάτισε κάποιες φωτογραφήσεις που είχε σε συνδυασμό με το ταξίδι της πρώην της.

Όταν έφτασε στο Λονδίνο, την Τρίτη, 2 Ιουνίου, τσέκαρε στο μοδάτο ξενοδοχείο "Blakes", που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο της Σαμάνθα, και μετά πήρε το τραίνο για μια φωτογράφιση στο Νότιο Λονδίνο.

Η 31χρονη Σαμάνθα ύστερα απο περιοδεία στην Ασία κι ένα μικρό πέρασμα από το Μόναχο, έκανε στάση στο Λονδίνο, το Σάββατο, 30 Μαΐου, για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις της, ως ντιτζέι σε δημοφιλή κλαμπ.

Αυτό διευκόλυνε πολύ τη Λόχαν, που κανόνισε να κλείσει δουλειές στην ίδια πόλη για το ίδιο διάστημα, σε μια προσπάθεια να αναθερμάνει τη σχέση τους.

Το ειδύλλιο τους είχε λήξει στις 4 Απριλίου, μετά από έντονους καυγάδες, όπου η μία κατηγορούσε την άλλη για απιστίες. Από τότε που χώρισαν η ηθοποιός εντοπίστηκε να βγαίνει μερικές φορές από το διαμέρισμα της Σαμάνθα στο Χόλιγουντ, χωρίς όμως να καταφέρει να τα ξαναβρούν.

Παρόλα αυτά, στο διάστημα που η Σαμάνθα βρισκόταν σε περιοδεία, η Λόχαν συνέχισε να της στέλνει μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο λέγοντας: "Μου λείπει κάποιος μετά το μασάζ και την κοτόσουπα... Ξέρεις εσύ: Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Να έχεις καλό ταξίδι".

Όπως φαίνεται η επιμονή και η υπομονή της την αντάμειψε κι έτσι οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από το ξενοδοχείο της Σαμάνθα στο Λονδίνο, να περιμένουν μαζί, πιασμένες απ' το χέρι, στην αίθουσα αναμονής των επισήμων του αεροδρομίου Χίρθοου και να μπαίνουν μαζί στο διαμέρισμά της Ρόνσον, στην επιστροφή τους στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτών των μετακινήσεων η Λίντσεϊ φρόντισε να δείξει στους φωτογράφους το δαχτυλίδι αρραβώνων που φορούσε στον παράμεσο, ενώ έγραψε στη σελίδα της στο Twitter: "Επιστρέφω από το Λονδίνο με την καλύτερη παρέα του κόσμου κι έχω καταπληκτικά νέα".