Αγαπούν τον αθλητισμό και το δείχνουν

16.07.2010
Οι περισσότεροι κοσμικοί και celebrities στις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν παγωμένα mojitos κάτω από τoν καυτό ήλιο. Εξαργυρώνουν έτσι τις αμέτρητες ώρες που πέρασαν το χειμώνα στο γυμναστήριο

Aπό τον Γιάννη Πολέμη

Οι περισσότεροι κοσμικοί και celebrities στις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν παγωμένα mojitos κάτω από τoν καυτό ήλιο. Εξαργυρώνουν έτσι τις αμέτρητες ώρες που πέρασαν το χειμώνα στο γυμναστήριο, αλλά και τις... αιματηρές θυσίες στο θέμα του φαγητού. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που συνεχίζουν... Δραστήριοι και δυναμικοί, δεν σταματούν ούτε το καλοκαίρι να αθλούνται, έχοντας ανακαλύψει τα αγαπημένα τους water sports. Απολαύστε τους.

Ναταλία Δραγούμη
Σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, η γνωστή ηθοποιός βρίσκει πάντα τον τρόπο και το χρόνο για να διατηρείται σε άψογη φόρμα. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κολύμβηση περιλαμβάνεται στο καθημερινό πρόγραμμά της, αν και το αγαπημένο της σπορ δεν είναι άλλο από το μπιτς βόλεϊ. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποσπάσει έπαθλα και διακρίσεις σε ερασιτεχνικά τουρνουά.

Άγγελος Μπασινάς
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αθλητές που όταν τελειώνουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το μόνο που θέλουν είναι χαλάρωση και ηρεμία. Αντιθέτως! Beach soccer, ρακέτες, αλλά τελευταία και water tube, ένα σχετικά extreme θαλάσσιο σπορ στο οποίο επιδίδεται μετά μανίας!

Σωτήρης Κυργιάκος
Δεν έβλεπε την ώρα για διακοπές ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής, και μόλις ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής βρέθηκε στο «νησί των ανέμων» μαζί με τους φίλους του Κώστα Κατσουράνη και Κώστα Χαλκιά. Εκεί επιδόθηκε στο αγαπημένο του θαλάσσιο άθλημα, που δεν είναι άλλο από το τζετ σκι. Ο ποδοσφαιρστής σημείωνει πολύ υψηλές επιδόσεις επίσης τόσο στο beach soccer όσο και στο μπιτς βόλεϊ.

Ηλίας Ψινάκης
Αν και όχι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος, ο Ηλίας Ψινάκης αγαπά πολύ τη θάλασσα. Παλαιότερα ήταν φαν πιο «ευγενών» θαλάσσιων σπορ, όπως η ιστιοπλοΐα, στην οποία μάλιστα είχε κάνει πρωταθλητισμό στην εφηβεία του. Τα τελευταία χρόνια στις εκδρομές που κάνει με πολυτελή γιοτ και κοσμικές παρέες προτιμά πιο μοντέρνα water sports, όπως το τζετ σκι, άθλημα που ξεκίνησε την περιόδο που συνεργαζόταν με τον Σάκη Ρουβά.

Γιάννης Μαρακάκης
Είναι γνωστή η αγάπη του γοητευτικού δικηγόρου για την άθληση από την περίοδο που έκανε πρωταθλητισμό στο στίβο. Το χειμώνα «χτίζει» τους κοιλιακούς του στα γυμναστήρια, ωστόσο έχει τον τρόπο να τους διατηρεί και το καλοκαίρι στην παραλία. Ρακέτες, θαλάσσιο σκι, αλλά και πολύ μπιτς βόλεϊ για τον Γιάννη Μαρακάκη, ο οποίος είναι ο ορισμός του healthy life.

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πραγματικά λατρεύει το μπιτς βόλεϊ, και μάλιστα ασχολείται με αυτό σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Πριν λίγες εβδομάδες συμμετείχε στο «Intersport beach volley by Efi Sfyri». Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο της Ακτής Ονείρου στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Η οικοδέσποινα του «Πάμε Πακέτο» έχει πάρει μέρος ακόμη και σε διεθνή τουρνουά, όπως τον περσινό Ιούνιο στη Μαγιόρκα. «Δεν υπάρχει καλύτερη εκγύμναση από το άθλημα που αγαπάς πολύ. Κι εγώ δεν μπορώ πια να ζήσω χωρίς να αθλούμαι και χωρίς να ασχολούμαι με το μπιτς βόλεϊ!» είχε δηλώσει παλαιότερα η παρουσιάστρια.

Nίκος Βουρλιώτης
Τον Nivo δεν θα τον βρείτε το καλοκαίρι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο ή στο στούντιο, αλλά μόνο σε παραλίες. Ο alternative τραγουδιστής λατρεύει τη θάλασσα, γι’ αυτό και όταν υπάρχουν κάποιες προγραμματισμένες καλοκαιρινές συναυλίες φροντίζει να συνδυάζει δουλειά με... παραλία. Δεινός παίκτης του μπιτς βόλεϊ, φέτος πήρε μέρος στο Celebrity match του Athens Golden Cup μαζί με πολλά ακόμη αγαπημένα μας πρόσωπα από το χώρο της σοουμπίζ. «Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο event, με τον κόσμο να χαίρεται την εκδήλωση. Αγωνίζονται μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου βόλεϊ και είναι καλό που μια τέτοια διοργάνωση γίνεται στην Αθήνα. Το καλοκαίρι μού αρέσει πάρα πολύ να παίζω μπιτς βόλεϊ» δήλωσε μετά τον αγώνα.

Μαρίνα Βερνίκου
Δεν έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που η Μαρίνα Βερνίκου έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, και έχει ήδη ξαναβρεί την άψογη σιλουέτα της. Αν και αθλείται χειμώνα καλοκαίρι, η νεαρή εφοπλίστρια ?λόγω και επαγγέλματος? αγαπά πολύ περισσότερο τα θαλάσσια σπορ. Σκι, ιστιοπλοΐα αλλά και τζετ σκι είναι οι δραστηριότητες που προτιμά στον ελεύθερο χρόνο της, όπως πρόσφατα που βρέθηκε μαζί με το σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη στην αγαπημένη τους Μύκονο.

Nίκος Γκάλης
Ο διασημότερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, αν και έχει αποσυρθεί χρόνια από τα αγωνιστικά τερέν, ποτέ δεν εγκατέλειψε τον αθλητισμό, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το fit σώμα που διαθέτει, παρά το γεγονός ότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του. Στις διακοπές του πάντα θα βρει χρόνο για να εξασκηθεί στις αγαπημένες του ρακέτες, στις οποίες αναδεικνύεται πρωταθλητής όπως λένε οι φίλοι του, αλλά και η σύζυγός του Ελένη Παναγιώτου, επίσης πολύ καλή στις ρακέτες.

Ελεονώρα Μελέτη
Κολλημένη με το σκι χειμώνα καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη. Από Δεκέμβρη μέχρι και Μάρτη στις πλαγιές του Παρνασσού, και όταν ο καιρός ανοίγει σε παραλίες όλης της Ελλάδας. Η οικοδέσποινα της «Πρωινής μελέτης» ξεκινά από νωρίς την άνοιξη προπονήσεις στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και συνεχίζει για όλο το καλοκαίρι σε Σαρωνίδα, Ζαχάρω Ηλείας, Κρήτη και σε όποιους άλλους προορισμούς επιλέγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές.