Η γοητεία δεν έχει νούμερο

15.07.2010
Εχετε προσέξει πόσο έχουμε παχύνει όλοι μας; Δεν ξέρω αν το φαγητό είναι μια εκτόνωση από την καθημερινή πίεση που δεχόμαστε για τα οικονομικά μας, πάντως οι περισσότεροι γνωστοί μου από six pack κοιλιακών έχουν καταλήξει να έχουν ένα και καλό back-pack!

Εχετε προσέξει πόσο έχουμε παχύνει όλοι μας; Δεν ξέρω αν το φαγητό είναι μια εκτόνωση από την καθημερινή πίεση που δεχόμαστε για τα οικονομικά μας, πάντως οι περισσότεροι γνωστοί μου από six pack κοιλιακών έχουν καταλήξει να έχουν ένα και καλό back-pack! Φέτος το καλοκαίρι έχω την εντύπωση πως δεν είναι η χρονιά των γυμνασμένων. Πάντως αυτό είναι το άλλο άκρο και εξίσου σημαντικό με το σοβαρότατο διατροφικό πρόβλημα που είναι έντονα της «μόδας» τα τελευταία χρόνια, τη νευρική ανορεξία.

Η ΑΝΑΣΑ, η μη κερδοσκοπική εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές, χτύπησε τα προβλήματα στην «έδρα» τους. Στην πασαρέλα της κρεατίνης και της λιποπλαστικής...

Η πρόεδρος Ζέτα Δούκα και οι κυρίες της ΑΝΑΣΑ διοργάνωσαν στην πιο luxurious παραλία της Αττικής, στο «Astir Beach» στη Βουλιαγμένη, μια ημέρα με θέμα «Life is more than sizes». Η ημέρα ξεκίνησε με την έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Βρεττού, με τίτλο «Αντιπορτρέτα», ενώ από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα η επιστημονική ομάδα της ΑΝΑΣΑ πραγματοποίησε «Ανοιχτό Διάλογο» με το κοινό, προσφέροντας ενημέρωση και συμβουλές για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Η αποκορύφωση έγινε το βράδυ με το fashion show «S is for Style not for Size», όπου real size women από το χώρο της σοουμπίζ αναμετρήθηκαν στην πασαρέλα με γνωστά μοντέλα για τον τίτλο της πιο in και styish ομάδας! Το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνα ισόπαλο, αφού η γοητεία και το sex appeal δεν έχουν νούμερο (καλά... από «νούμερα» έχει πολλά, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα!).