Ο Μπέκαμ αποκαλύπτει πώς έριξε τη Βικτόρια

15.07.2010
Ο ποδοσφαιριστής -επιχειρηματίας- μοντέλο-προπονητής-οτιδήποτε προκύψει Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) δεν υπάρχει περίπτωση να μην απασχολήσει τους δημοσιογράφους κυρίως με την προσωπική και κοσμική του ζωή. Επίσης πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της

Ο ποδοσφαιριστής -επιχειρηματίας- μοντέλο-προπονητής-goldenballs-οτιδήποτε προκύψει Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) δεν υπάρχει περίπτωση να μην απασχολήσει τους δημοσιογράφους κυρίως με την προσωπική και κοσμική του ζωή. Επίσης πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ατσαλάκωτης γυναίκας του να είναι σε κατάσταση hangover μετά από μία περιπετειώδη βραδιά σοκάροντας όσους την είχαν συνηθίσει σοβαρή και ψυχρή.

Στο φετινό Μουντιάλ εμφανίστηκε στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας με κουστούμι λόγω του τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα αλλά έτσι κι αλλιώς είναι η περίοδος που κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Κι όσο για την αποτυχία της ομάδας του αναφέρει ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Σχεδιάζει να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα αλλα΄οι φιλοδοξίες του σχετίζονται με άλλον ρόλο απ αυτό του παίχτη. Ο 35χρονος σταρ του ποδοσφαίρου έδωσε μια συνέντευξη στο yahoo webchat με τους φανς του να είναι γύρω γύρω κι εκείνον να έχει πλέον τον τίτλο του Yahoo!'s global football ambassador.

Αποκάλυψε ότι δεν τον ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση να γίνει προπονητής μεγάλης ομάδας παρ όλο που του χει γίνει πρόταση αλλά προτιμάει να κοουτσάρει παιδιά στις Ακαδημίες που έχει δημιουργήσει. "Μ' αρέσει πολύ να προπονώ παιδιά -αυτός είναι κι ο λόγος που έχω φτιάξει ακαδημίες. Τρελαίνομαι να βλέπω να πρόσωπα τους όταν παίζουν, τον ενθουσιασμό τους και ειλικρινά αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου." Λέει χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ.

Εκτός όμως από τις ερωτήσεις για τη δουλειά του τον ρώτησαν και για τη σχέση του με το πρώη spice girl και θυμήθηκε την ημέρα που γνωρίστηκαν και πως ήταν η ζωή τους εκείνη να είναι η celebrity κι αυτός ένας άσημος ακόμα ποδοσφαιριστής. Την ερωτεύτηκε αμέσως και ήταν τόσο ενθουσιασμένος που μιλούσε μόνο για εκείνη σε όλους. Και το καλύτερο είναι ότι τα αισθήματα ήταν αμοιβάια "Φιληθήκαμε πρώτη φορά σε μία pub κοντά στο σπίτι της μαμάς μου και την επόμενη μέρα το έλεγα σ' όλους τους φίλους μου! Τους πρώτους τρεις μήνες ήταν τέλεια αλλά το δύσκολο ήταν να το κρατήσουμε μακριά από τη δημοσιόητα. Δεν ήμουν τόσο γνωστός όσο αυτή και το να έχεις την Posh στ' αμάξι σου ήταν δύσκολο." λέει και βγάζει τον αθώο Ντέιβιντ από μέσα του.

Επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου