Γεννήθηκαν τα κοριτσάκια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

24.06.2009
Τα δίδυμα κοριτσάκια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ( Sara Jessica Parker) και του Μάθιου Μπρόντερικ(Mathew Broderick) , γεννήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουνίου, σε νοσοκομείο του Οχάιο από την παρένθετη μητέρα, και οι ευτυχισμένοι γονείς πετάνε στο έβδομο ουρανό!

Το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Ιουνίου, σε νοσοκομείο του Οχάιο η παρένθετη μητέρα γέννησε τα δίδυμα κοριτσάκια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και του Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) και οι ευτυχισμένοι γονείς πετάνε στο έβδομο ουρανό!

"Τα νεογέννητα, Μάριον Λορέτα Έλγουελ Μπρόντερικ (Marion Loretta Elwell Broderick) και Ταμπίθα Χόντς Μπρόντερικ (Tabitha Hodge Broderick), είναι υγιέστατα και όλη η οικογένεια πετάει από την χαρά της", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού Σάιμον Χώλς (Simon Halls).

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η παρένθετη μητέρα, Μισέλ Ρος (Michelle Ross), που "βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα", τους τελευταίους μήνες όταν έγινε γνωστό ότι κυοφορεί τα δίδυμα.

Η 44χρονη πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" δημοσιοποίησε την απόφαση της να επιλέξει την "παρένθετη μητρότητα" ύστερα από τις αποτυχημένες προσπάθειες της να μείνει έγκυος μετά την γέννηση του γιου της.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν σε μαιευτήριο που βρίσκεται στην ανατολική περιοχή του Οχάιο και όπως ακούστηκε, οι γονείς παρακολούθησαν τον τοκετό, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί από τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου.

Τα μωράκια ήρθαν στον κόσμο πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία, όλα όμως πήγαν μια χαρά! Η Μάριον ζυγίζει 2 κιλά και 267 γραμμάρια ενώ η αδελφούλα της Ταμπίθα είναι πιο αναπτυγμένη, με 2 κιλά και 700 γραμμάρια.

Τον περασμένο μήνα η δημοφιλής Κάρι του "Sex and the City" εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια της γυναίκας που κυοφορούσε τα δίδυμα, καθώς όπως αποκάλυψε, η Ρος δεχόταν απειλητικά μηνύματα, ενώ το το κομπιούτερ και το τηλέφωνο της είχαν παγιδευτεί.

Επίσης, μόλις την περασμένη εβδομάδα οι αρχές ερευνούσαν μια περίεργη διάρρηξη που έγινε από αστυνομικούς στο σπίτι της παρένθετης μητέρας στο Οχάιο με στόχο πληροφορίες και φωτογραφίες με τις οποίες θα προμήθευαν κουτσομπολίστικη εφημερίδα.

Το δημοφιλές ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει ένα ακόμη γιο, τον 6χρονο Τζέιμς (James) που ανυπομονεί να πάρουν στο σπίτι τις δίδυμες αδερφούλες του.

Η Πάρκερ πρόσφατα γύρισε την ρομαντική κωμωδία "Did you Hear About the Morgans?" με συμπρωταγωνιστή τον Χιού Γκραντ (Hugh Grant), ενώ ο 47χρονος σύζυγος της πρωταγωνιστεί σε θεατρικό έργο στο Μπρόντγουεϊ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και ο γάμος τους δοκιμάστηκε πριν από ένα χρόνο όταν ο Μπρόντερικ διέπραξε απιστία με μια νεαρή. Η Πάρκερ όμως τον συγχώρεσε και του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία!