Η Αντζελίνα στέλνει απειλητικά SMS στην Άνιστον

24.06.2009
Μπορεί να είναι υπέρ-απασχολημένη με τα γυρίσματα των νέων ταινιών της, αλλά η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) πάντα βρίσκει λίγο χρόνο καθημερινά για να στείλει κάποιο μήνυμα ή ένα δωράκι στον πρώην της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Μπορεί να είναι υπέρ-απασχολημένη με τα γυρίσματα των νέων ταινιών της, αλλά η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) πάντα βρίσκει λίγο χρόνο καθημερινά για να στείλει κάποιο μήνυμα ή ένα δωράκι στον πρώην της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Η κατάσταση αυτή έχει κάνει έξαλλη τη νυν σύντροφό του Πιτ, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) σε σημείο που αναγκάστηκε να στείλει γραπτά μηνύματα στην Άνιστον ζητώντας της να σταματήσει αυτό το βιολί πριν οι δυο τους γίνουνε μπίλιες.

Η Τζένιφερ μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του "The Baster", όπου υποδύεται μια γυναίκα που μένει έγκυος με δωρητή σπέρματος, αλλά χρόνια αργότερα ανακαλύπτει ότι ο καλύτερος της φίλος είχε αντικαταστήσει το σπέρμα του δότη με το δικό του. Όμως, μόνο μια εβδομάδα μετά άρχισε να δουλεύει στην επόμενη ταινία της, "The Boundy Hunter", όπου υποδύεται μια δημοσιογράφο που προσπαθεί να ξεφύγει από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει αναλάβει να τη δολοφονήσει.

Όμως, σύμφωνα με το τις εφημερίδες "Mirror" και "Sun", το σενάριο αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματική ζωή της 40χρονης ηθοποιού η οποία, αντίθετα με την ηρωίδα που ενσαρκώνει, πολιορκεί καθημερινά τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ με γραπτά μηνύματα στο κινητό του και δώρα στο γραφείο του.

Εδώ και κάποιους μήνες οι συχνές επαφές του πρώην ζευγαριού έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τον τύπο, που αποδίδει εν μέρει την υποτιθέμενη κρίση στο ζεύγος Μπραντζελίνα (Brangelina) στην επικοινωνία που επιμένει να διατηρεί η Τζένιφερ με τον Μπραντ.

Όμως, τελευταία, η 40χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι το έχει παραξηλώσει με τη συμπεριφορά της. Μάλιστα από χτες εμφανίστηκαν διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Άνιστον δέχτηκε γραπτά μηνύματα από την Αντζελίνα που της ζητάει "να κάνει πίσω".

Προφανώς η 34χρονη Τζολί δεν εγκρίνει τη οικειότητα που εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα στον 45χρονο σύντροφό της και την πρώην γυναίκα του.

Όπως έγραφε σήμερα το περιοδικό "Look", επικαλούμενο "εσωτερική πληροφόρηση", η πρωταγωνίστρια του "Salt" έστειλε τις προειδοποιήσεις της από το τηλέφωνο του συντρόφου της και τις υπέγραψε με τα αρχικά της, Α.J.

Προηγούμενο δημοσίευμα του περιοδικού "Now", γράφει ότι η Άνιστον στέλνει τα μηνύματα και τα δώρα στον Πιτ σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τη φιλία της μαζί, σε περίπτωση που εκείνος τα χαλάσει με την Τζολί.

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά μαζί, αλλά η Άνιστον, που χώρισε με τον Πιτ πριν τέσσερα χρόνια και δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε μια σχέση όλον αυτό τον καιρό, δεν ενδιαφέρεται μήπως η στάση της δημιουργήσει προβλήματα.

"Η Τζεν είναι πολύ γλυκός άνθρωπος", λέει πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος: "Στέλνει μικρά δωράκια στα γραφεία της εταιρείας του Πιτ στο Λος Άντζελες, όποτε βρίσκει κάτι που μπορεί να του αρέσει. Και του στέλνει καθημερινά ενθαρρυντικά μηνύματα στο κινητό με αποσπάσματα από βιβλία αυτοβοήθειας που διαβάζει για να παραμένει αισιόδοξη. Σίγουρα του φτιάχνουν το κέφι".

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα που εμφανίζονται κάθε τόσο για μια καινούργια κρίση στο λαμπερό ζευγάρι των ηθοποιών, μας βάζουν σε σκέψεις για την ειλικρίνεια αυτής της δήλωσης. Άλλωστε, ακόμη κι αν αυτά τα δημοσιεύματα δεν ισχύουν, ο καθένας μπορει να καταλάβει ότι η φροντίδα έξι παιδιών σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, δεν επιτρέπουν στους Μπραντζελίνα να προσφέρουν όσο χρόνο θα ήθελαν ο ένας στον άλλον.

Όμως της Άνιστον δεν της καίγεται καρφί. Τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Τζον Μάγιερ (John Mayer), εμφανίστηκε στα γυρίσματα του "The Bounty Hunter", στο Ατλάντικ Σίτι, ανανεωμένη και χαμογελαστή. Ενώ κάποιοι λένε ότι τώρα είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της από το "Απλά δε σε Γουστάρει", Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper).

Οι δυο τους εντοπίστηκαν να τρώνε μαζί σε ιταλικό εστιατόριο του Μανχάταν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο Μπράντλεϊ επιμένει ότι είναι εργένης. Μάλιστα λέει ότι συνεχίζει για μια γυναίκα "έξυπνη, με χιούμορ και προσωπικότητα, εσωτερική και εξωτερική ομορφιά και που να της αρέσουν τα σκυλιά μου. Τα σκυλιά μου κι εγώ πάμε πακέτο". Ίσως λοιπόν, αυτό να είναι το κοινό σημείο του με την Άνιστον, που έχει κι εκείνη δύο σκυλιά...