Golden life

02.07.2009
Τα «χρυσά παιδιά» μπορεί να αλλάζουν συνήθειες, στέκια ή προορισμούς διακοπών, κάποιες αξίες όμως παραμένουν σταθερές στη ζωή τους, με κυριότερη τους φίλους τους. Οι περισσότεροι γνωρίζονται από παιδιά, άλλοι «κόλλησαν» στην πορεία

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Τα «χρυσά παιδιά» μπορεί να αλλάζουν συνήθειες, στέκια ή προορισμούς διακοπών, κάποιες αξίες όμως παραμένουν σταθερές στη ζωή τους, με κυριότερη τους φίλους τους. Οι περισσότεροι γνωρίζονται από παιδιά, άλλοι «κόλλησαν» στην πορεία, αλλά το σίγουρο είναι ότι, όταν οι φωτογράφοι τους πετυχαίνουν σε prive clubs ή κοσμοπολίτικα θέρετρα, τα φλας αστράφτουν πάνω τους. Και μόνο η παρουσία τους σε ένα λαμπερό κάλεσμα ή ένα διήμερο σε κάποιο νησί αποτελεί είδηση!

Famous and classy
Η παρέα του νεαρού εφοπλιστή Νίκου Αγούδημου και των επιχειρηματιών Γιώργου Βορρέα, Νίκου Γιγουρτάκη και Πέτρου Μαζαράκη είναι από τις πιο αγαπητές στην Αθήνα, και όχι άδικα. Ξέρουν να περνούν καλά και να διασκεδάζουν χωρίς να είναι στημένοι ή να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και τις συνήθειές τους. Το χειμώνα στέκι τους ήταν το «Guzel» στο Χαλάνδρι και το «Starz» στο Θησείο, ενώ, τώρα, το καλοκαίρι, επιλέγουν ως επί το πλείστον την παραλιακή. «Chic» και «Rich» για φαγητό και καφέ, «Ακρωτήρι Boutique», «Room», «Romeo» και «Frangelico», όταν έχει νυχτώσει για τα καλά. Στη συγκεκριμένη παρέα αρέσουν πολύ οι εκδρομές, αλλά και το Pro στο Playstation, όταν αποφασίσουν να μαζευτούν σε κάποιο σπίτι για φαγητό. Επίσης, δεν χάνουν ποτέ σημαντικό αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα ή το Champions League.

Αχώριστες από μικρές
Περισσότερες νυχτερινές εξόδους και λόγω της ηλικίας της κάνει η αδερφή του Πάρη Κασιδόκωστα, Εριέττα Κούρκουλου. Πάντα, βέβαια, μαζί με τις τρεις κολλητές της, που δεν είναι άλλες από την ξαδέλφη της Μικαέλα Δόξα, τη Δανάη Βαράγκη και τη Νόελ Σίμπλι. Τα τέσσερα κορίτσια είναι πραγματικά αχώριστα και, εκτός από πολλά ευχάριστα βράδια στο «Villa Mercedes» ή το «Ακρωτήρι Boutique», έχουν ταξιδέψει μαζί στο Γκστάαντ, το Ντουμπάι και με σκάφος σε πολλά νησιά της Ελλάδας. Τώρα ετοιμάζονται για το γάμο της Μικαέλας με τον Σταύρο Παπαντωνόπουλο, που θα γίνει στο νησί των εφοπλιστών, την Άνδρο, στις 4 Ιουλίου. Πολύ καλός φίλος της Εριέττας είναι και ο νεαρός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συνοδεύει τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, σε κοσμικά σουαρέ, όπως πέρυσι στο λαμπερό πάρτι του Κώστα Καίσαρη στη Μύκονο.

Οι «κολλητοί» των βορείων προαστίων
Αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα ο «Μr Sanyo» Ντένης Παπαγεωργίου έχει κόψει τις βραδινές εξόδους, δεν αποκλείεται να τον δείτε να τρώει σε κάποιο από τα αγαπημένα του στέκια, όπως το «Baltazar» στους Αμπελόκηπους ή το «Rich» στη Γλυφάδα παρέα με καλούς του φίλους. Συχνά στις εξόδους του τον συνοδεύει η αδερφή του Βίβιαν, η οποία κάνει κολλητή παρέα με τη γλυκύτατη Ρενάτα Ζεντέλη από τον εφοπλιστικό χώρο, αλλά και ο φίλος του, γνωστός επιχειρηματίας Θέμης Πετράκης. Ντένης και Θέμης είναι φίλοι πάρα πολλά χρόνια τώρα και μαζί με τις εκάστοτε αγαπημένες τους κάνουν κάθε καλοκαίρι, έστω για λίγες ημέρες, διακοπές παρέα.

Παρέα με τον Πάρη
Έχει τον τίτλο του «χρυσού εργένη» και όχι τυχαία, καθώς, εκτός από πλούσιος, όμορφος και με πέραση στο ασθενές φύλο, διαθέτει, όπως απέδειξε, και αξιοσημείωτες επιχειρηματικές ικανότητες. Ο Πάρης Κασιδόκωστας τα τελευταία δύο χρόνια αποφεύγει την έντονη κοσμική ζωή. Τα καλοκαίρια βρίσκεται καθημερινά στην πριβέ παραλία του «Αστέρα», όπου έχει τις εγκαταστάσεις σκι ο πατέρας του Γρηγόρης Κασιδόκωστας, αλλά και σε κάποια στέκια της περιοχής. Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος αλλά και ο Σάκης Ρουβάς είναι τρία πρόσωπα με τα οποία διατηρεί φιλική σχέση από το χώρο της showbiz. Συχνά ο Πάρης συναντιέται με τους φίλους του στο εστιατόριο «Mezzaluna» στη Βουλιαγμένη, ενώ σπανιότερα θα διασκεδάσει σε κάποιο από τα clubs της παραλιακής. Πολύ καλός του φίλος είναι και ο Δημήτρης Αγιοστρατίτης, με τον οποίο γνωρίζονται από παιδιά, ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του και με τον Θοδωρή Αγιοστρατίτη, με τον οποίο για άγνωστο λόγο τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί.

Διάσημη γυναικοπαρέα
Ο λόγος για τις... αυτοκόλλητες Έλενα Σαμούχου, Όλγα Λαϊνοπούλου και Νάντια Παπαϊωάννου. Οι έξοδοι των τριών λαμπερών κυριών είναι ιδιαίτερα επιλεκτικές. Τα μεσημέρια συνήθως τρώνε στο «Patron» του Ψυχικού ή το «Mezzaluna» της Βουλιαγμένης, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που θα συναντηθούν για φρέσκο ψάρι στην Πειραϊκή, καθώς εκεί βρίσκεται η έδρα του οίκου Παγώνη, της Έλενας Σαμούχου. Στις βραδινές εξόδους τους προτιμούν το «Villa Mercedes» και το χειμώνα το «Balthazar» και το «Mezzaluna» που βρίσκεται στο «Golden Hall», ενώ το «Rock ’n’ Roll» στο Κολωνάκι παραμένει κλασική αξία.

Βόλτες με τα σκάφη
Ο λουλουδοπόλεμος και η αδυναμία στο ασθενές φύλο δεν είναι τα μόνα κοινά σημεία του Σέρρου Μύρτα με τον Αλέξαδρο Αγγλούπα. Όταν αρχίζουν οι πρώτες ζέστες, την κάνουν με σκάφη για κοντινούς προορισμούς του Αργοσαρωνικού και, αν ο χρόνος τους το επιτρέπει, για τις Κυκλάδες. Οι δύο επιχειρηματίες γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και όλη η Αθήνα έχει να το λέει για τις «ζημιές» που έχουν κάνει κατά καιρούς σε γνωστά νυχτερινά κέντρα. Φέτος το καλοκαίρι, εκτός από το «Frangelico», το «Θέα» ή το «Κέντρο Αθηνών», διασκεδάζουν πολύ συχνά στο «Room» της Βούλας, που έχει γίνει το νέο στέκι τους. Στην παρέα βρίσκονται συχνά δύο ακόμη «κολλητοί» τους: ο νεαρός εφοπλιστής Νικόλας Μαρτίνος αλλά και ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Λάγιος. Πολλές φορές προσκαλούν και τις πολύ καλές τους φίλες Δέσποινα Καμπούρη και Έβελιν Καζαντζόγλου.

Μανία με την μπιρίμπα
Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να πέρασε ένα φορτωμένο επαγγελματικά χειμώνα, τώρα όμως θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί με τον αγαπημένο της Γιάννη Ολιζιένσκι και να περάσει ευχάριστες στιγμές με τους φίλους της. Ένας από αυτούς και ο Γιάννης Μελισσανίδης. Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη και η παρουσιάστρια του Star συνδέονται με μακρόχρονη φιλία. Μάλιστα, λίγο πριν από τη φετινή της πρεμιέρα στην «Πρωινή Μελέτη» το καμαρίνι αλλά και το πλατό γέμισαν από λουλούδια που είχε στείλει ο νεαρός επιχειρηματίας και εφοπλιστής. Στον Γιώργο αρέσουν ιδιαίτερα τα μπουζούκια, όπως και στην Ελεονώρα. Αν και στο παρελθόν είχαν κάνει πολλές κοινές νυχτερινές εξορμήσεις, φέτος, λόγω του ωραρίου της παρουσιάστριας, δεν τους είδαμε μαζί. Βέβαια, πέρασαν φοβερά Σαββατοκύριακα στο σπίτι της Ελεονώρας στη Σαρωνίδα αλλά και στα εξοχικά της οικογένειας Μελισσανίδη σε Αράχοβα και λίμνη Καϊάφα. Τι έκαναν; Τουρνουά μπιρίμπας μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους.

Στέκι τους η παραλιακή
Κάθε νέος ή φημολογούμενος νέος δεσμός τους γίνεται talk of the town. Ο Κύπριος εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ αλλά και ο νεαρός επιχειρηματίας Γιώργος Γιγουρτάκης ?για τους φίλους του «Τζότζο»? προτιμούν για τις εξόδους τους τα μαγαζιά Γλυφάδας, Βούλας και Βάρκιζας, ιδιαίτερα το «Ακρωτήρι», το «Island» και, φυσικά, το «Romeo». Στον Βασίλη Μιχαήλ αρέσουν πολύ και οι αποδράσεις εκτός Αθηνών, όπως πριν από δύο Σαββατοκύριακα, που διασκέδαζε στο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης παρέα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και έναν κοινό τους φίλο. Τη Γλυφάδα προτιμά τους καλοκαιρινούς μήνες και ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς, ο οποίος ωστόσο απέχει τους τελευταίους μήνες από το night life. Τα μεσημέρια, όμως, και τα απογεύματα πίνει τον καφέ του μαζί με τους καλούς του φίλους Βασίλη Ράπτη και Τζίμη Σταθοκωστόπουλο στο «Rich».