Μ. Χρουσαλά: "Διακοπές με τα πεθερικά"

29.06.2009
Η γλυκιά παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, που καθημερινά ζεσταίνει τις καρδιές μας με το λαμπερό χαμόγελό της, μιλάει στο ΛΟΙΠΟΝ για τις ετοιμασίες του γάμου της, τα σχέδιά της για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές της.

Από τη ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΘΕΑΚΗ

Η γλυκιά παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, που καθημερινά ζεσταίνει τις καρδιές μας με το λαμπερό χαμόγελό της, μιλάει στο ΛΟΙΠΟΝ για τις ετοιμασίες του γάμου της, τα σχέδιά της για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές της.

Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και σίγουρα έπειτα από ένα δύσκολο χειμώνα θα έχεις ανάγκη για λίγη ξεκούραση. Έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις το καλοκαίρι και με ποιους θα περάσεις τις φετινές διακοπές;

«Θα πάμε με τον Λέοντα στη Μυτιλήνη και στις Οινούσσες για να ξεκουραστούμε και να περάσουμε λίγο χρόνο με τους δικούς μας. Θέλουμε και οι δύο πολύ να δούμε τους δικούς μας, το έχουμε ανάγκη. Δεν θα φύγω στο εξωτερικό, μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και προτιμώ να ταξιδεύω στη χώρα μας, η οποία διαθέτει πολλά όμορφα μέρη. Εκτός όμως από τα δύο αυτά νησιά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα φεύγουμε για τετραήμερα, από Παρασκευή έως Δευτέρα, με παρέα!».

Θα σε δούμε σύντομα νυφούλα; Έχετε ορίσει ημερομηνία με τον Λέοντα Πατίτσα;

«Δεν έχουμε ακόμη ορίσει ημερομηνία γάμου, είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα. Θα γίνει κι αυτό».

Πώς πάνε οι ετοιμασίες για το γάμο;

«Έχουν πέσει όλα μαζί αυτή την περίοδο! Είναι τόσο δύσκολο να ασχοληθώ με τις ετοιμασίες όσο θα ήθελα, αλλά η διοργανώτρια εταιρεία γάμων θα βοηθήσει με τα απαραίτητα».

Θα είναι ανοιχτός ή κλειστός;

«Και σε αυτή τη μεγάλη χαρά μας θέλουμε κοντά τους ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε, για να χαρούν και να γιορτάσουν μαζί μας αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μας. Προς το παρόν, πάντως, απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε και δεν βιαζόμαστε ούτε αγχωνόμαστε! Άλλωστε, πολλές φορές αυτό που μετράει περισσότερο είναι το ταξίδι και λιγότερο ο προορισμός... Εμείς, πάντως, θέλουμε, όταν έρθει εκείνη η ημέρα, να έχουμε κοντά μας τους συγγενείς μας, τους φίλους μας και όλους όσοι μας αγαπάνε και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά μας».

Η δουλειά, όμως, αυτή απαιτεί να της αφιερώνεις πολύ χρόνο και έχει πολύ άγχος και τρέξιμο, σε σχέση με άλλα επαγγέλματα. Σκέφτεσαι να αφήσεις την τηλεόραση όταν παντρευτείς ή θέλεις να συνεχίσεις να εργάζεσαι;

«Υπάρχουν πολλές μαμάδες που κάνουν πολύ πιο δύσκολα πράγματα! Υπάρχουν τόσες που έχουν δύο και τρία παιδιά και παράλληλα μια επιτυχημένη καριέρα και γάμο. Τόσες μαμάδες κάνουν πολύ δυσκολότερα πράγματα, γιατί λοιπόν όχι κι εγώ;».

Ο χώρος της τηλεόρασης πολλές φορές είναι πολύ σκληρός. Δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, δυστυχώς, είναι στην ημερήσια διάταξη. Έχει συμβεί κάτι που να σε έχει πικράνει πολύ;

«Δεν τον έχω αφήσει να με πικράνει! Όταν έχεις περάσει από ορισμένες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου, μαθαίνεις να εκτιμάς κάποια πράγματα. Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η υγεία μας και είναι πραγματικά αστείο να δίνουμε παραπάνω σημασία σε κάτι τέτοιο. Μπορεί στο χώρο που βρίσκομαι να συμβαίνουν πολλά και συχνά να είναι αρκετά δύσκολο να τα αγνοήσεις και να μη δώσεις σημασία, αλλά εγώ αυτό κάνω και δεν ασχολούμαι! Έχω μάθει να το κάνω, το μαθαίνεις με τον καιρό. Δεν τα αφήνω να με ενοχλήσουν. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή και δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για αυτά τα θέματα...».

Υπάρχουν δύο ειδών παρουσιαστές. Αυτοί που προτιμούν να παρουσιάζουν μόνοι τους τις εκπομπές και αυτοί που απολαμβάνουν την ομαδική παρουσίαση. Εσύ, Μαριέττα, θα συνεργαζόσουν με κάποια άλλη γνωστή παρουσιάστρια, αν σου γινόταν πρόταση, π.χ., με την Ελένη Μενεγάκη, ή προτιμάς να δουλεύεις μόνη σου;

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με άλλους, αρκεί να το θέλουμε και οι δύο, να επικοινωνούμε, να είναι αρμονικές οι σχέσεις και η συνεργασία μας και να υπάρχει αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Μου αρέσει να δουλεύω με άλλους ανθρώπους και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις συνεργασίες μου. Μου αρέσει να δουλεύω σε μια ομάδα που συνεργάζεται σωστά και που υποστηρίζει και βοηθάει ο ένας τον άλλο».