Η φυγή από το Alter και οι φήμες για εγκυμοσύνη

26.07.2010
Είναι τελικά έγκυος η Βάσια; Αυτό αναρωτιούνται στους διαδρόμους του Alter μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το δυναμικό του καναλιού του Μπουρναζίου.

Είναι τελικά έγκυος η Βάσια; Αυτό αναρωτιούνται στους διαδρόμους του Alter μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το δυναμικό του καναλιού του Μπουρναζίου.

«Το κλίμα ούτως ή άλλως ήταν ιδιαίτερα βαρύ, και αν πραγματικά συμβαίνει αυτό (η εγκυμοσύνη), απλώς επιτάχυνε τις εξελίξεις» μας είπε πρόσωπο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στο Μπουρνάζι.

Άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος τονίζουν ότι οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες τον τελευταίο χρόνο. H Bάσια φεύγει από το κανάλι με ένα μεγάλο παράπονο: Πιστεύει πως δεν την αξιοποίησαν όπως έπρεπε.

Τι την οδήγησε, όμως, στο «σπάσιμο» του τριετούς συμβολαίου που τις προσέφερε ασφάλεια και ικανοποιητικές αποδοχές; Το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής η οικοδέσποινα του «Μεσημεριανού Χ-press» ενημερώθηκε από τη διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Alter, Ράνια Ματαφιά, ότι η πρόταση του καναλιού για την επόμενη σεζόν είναι να επιστρέψει στην παρουσίαση του «Tv Weekend», καθώς για τη θέση της παρουσιάστριας του «Πολύ μπλα μπλα» προορίζεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Βάσια το θεώρησε σαφέστατη υποβάθμιση και, παρά το γεγονός ότι το κλίμα είχε βαρύνει με την απομάκρυνση της αρχισυντάκτριάς της, Φιλιώς Γιαννακοπούλου, αλλά και της κουμπάρας της, Εύης Δρούτσα, επιφυλάχθηκε να απαντήσει...

Η απάντηση ήρθε την επόμενη μέρα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικητέα στον Flash, όπου η Βάσια ξεκαθάρισε πως θέλει να αποδεσμευτεί από το Alter. Μάλιστα αποκάλυψε πως αυτή ήταν η επιθυμία της από τον προηγούμενο Φεβρουάριο, όταν είχε ζητήσει να υπάρχει σαφής διαχωρισμός της θεματολογίας του «X-press» απ’ το «Μπλα Μπλα», χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τι μεσολάβησε αυτό το εικοσιτετράωρο; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μια μεγάλη κουβέντα της Βάσιας με τον άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα και που δεν είναι άλλος από το σύζυγό της, Νικόλα Μαδιά. Ο γνωστός εφοπλιστής φέρεται να είπε στη γυναίκα του πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστεί να συνεχίσει σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν αισθάνεται πλέον καλά και πως, ακόμη και αν μείνει εκτός τηλεόρασης για έναν χρόνο, δεν έγινε και κάτι. Αντίθετα τη συμβούλεψε να ξεκουραστεί και να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ευδιάθετη και ανανεωμένη. Στο Alter σαφώς και δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη. Καθώς βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι παρουσιαστές αλλά και τα πρόσωπα (λίγα στον αριθμό) που θα τους πλαισιώνουν.