Γείτονες στην Κεφαλλονιά

03.08.2010
Ο Γιούρι Γκέλερ με τη φίλη του Μαντόνα φαίνεται πως θα... γειτονέψουν στην Κεφαλλονιά.

Ο Γιούρι Γκέλερ με τη φίλη του Μαντόνα φαίνεται πως θα... γειτονέψουν στην Κεφαλλονιά. Ο διάσημος μένταλιστ έχει «οργώσει» με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μεταξάτο το νησί και έχει δει πέντε βίλες για να αποφασίσει ποια θα αγοράσει, ενώ η ποπ σταρ έχει σχεδόν καταλήξει σε αυτήν που θα αγοράσει η ίδια στο Φισκάρδο.

Με ανοιχτές αγκάλες περιμένουν στο νησί τον Γιούρι, που θα γίνει σύντομα συντοπίτης τους.

Εδώ και χρόνια ο Γιούρι Γκέλερ με την αγαπημένη του σύζυγο Χάνα και τα παιδιά τους, Νάταλι και Ντάνιελ, χαίρονται τα ελληνικά καλοκαίρια, και όχι μόνο, στο όμορφο νησί του Ιονίου. Από το 1992, που ο επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Λάσση αλλά και του κέντρου υγιεινής ζωής «Κρητονού» στη Φοινιά φιλοξένησε τον διεθνούς φήμης μένταλιστ, εκείνος λάτρεψε τη φυσική ομορφιά της Κεφαλλονιάς και τη φιλοξενία των κατοίκων. Όμως μετά το σόου του «Ο διάδοχος» πέρυσι στον AΝΤ1, το ενδιαφέρον του έγινε ακόμη πιο έντονο, ιδιαίτερα όταν έμαθε ότι και η φίλη του η Μαντόνα ψάχνει παραθαλάσσια έπαυλη στο νησί. Στην παρέα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προστεθούν και ο Ντέιβιντ με τη Βικτόρια Μπέκαμ, που είναι καλοί φίλοι του Γιούρι και θέλουν πολύ να γευτούν ένα ερωτικό καλοκαίρι στο αγαπημένο νησί του διάσημου μένταλιστ. Μέχρι και πέρυσι ο ίδιος φιλοξενούνταν στο συγκρότημα του καλού του φίλου Παναγιώτη Μεταξάτου, αλλά το έχει βάλει στόχο να βρει μια βίλα δίπλα στη θάλασσα, με όλες τις ανέσεις, αφού εκεί θα μπορεί να φιλοξενεί όλους τους διάσημους σταρ φίλους του.

Αν και σταρ και ο ίδιος, στο χώρο του ο Γιούρι είναι απλός στις συναναστροφές του με τους κατοίκους του νησιού κι όλοι έχουν να λένε για την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει. Του αρέσει η παραδοσιακή ζωή, τρελαίνεται για το ούζο, το κεφαλλονίτικο κρασί Ρομπόλα αλλά και για τη μεσογειακή διατροφή. Φανατικός χορτοφάγος, έχει ξετρελαθεί με τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κεφαλλονιάς, κυρίως τα ρεβίθια με μελιτζάνες στο φούρνο και τη σκορδαλιά που οι ντόπιοι λένε «αλιάδα». Μάλιστα ο φίλος του Παναγιώτης Μεταξάτος τού στέλνει οικολογικό λάδι που παράγει ο ίδιος και το οποίο ο Γιούρι Γκέλερ εδώ και αρκετά χρόνια συμπεριλαμβάνει στη διατροφή του. Όλα αυτά, μαζί με το ενεργειακό τοπίο της Κεφαλλονιάς ?που όπως έχει πει ο διάσημος μένταλιστ θέλει να το εξερευνήσει γιατί κρύβει πολλά μυστικά?, τον κάνουν να επισπεύδει τη διαδικασία αγοράς της κατοικίας που θα γίνει το καλοκαιρινό του καταφύγιο αλλά και ο παράδεισος διακοπών για τους δεκάδες διάσημους celebrities με τους οποίους μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο.