Τον Αύγουστο στην Ελλάδα οι Μπραντζελίνα!

17.07.2009
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Λοιπόν" ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) επέλεξαν την Ελούντα της Κρήτης για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Λοιπόν" ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) επέλεξαν την Ελούντα της Κρήτης για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η είδηση ενισχύεται από τις πληροφορίες ότι δικοί τους άνθρωποι βολιδοσκοπούν, μέσω ελληνικών τουριστικών πρακτορείων, αν τα δύο πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής πληρούν τις απαιτήσεις του ζεύγους και των έξι παιδιών τους.

Η διάσημη οικογένεια σκοπεύει να ταξιδέψει ινκόγκνιτο τον Αύγουστο και επιθυμεί να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έτσι, ζήτησε από τους υπεύθυνους να εξασφαλίσουν απομονωμένα μπανγκαλόους με ιδιωτική πισίνα και παραλία, θέλοντας έτσι να αποφύγουν τους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Η 34χρονη Τζολί θα φέρει μαζί της τον προσωπικό γυμναστή και δάσκαλο της γιόγκα, ενώ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο υγιεινό φαγητό που θέλει να της ετοιμάζουν.

Τρώει πολλά μικρά γεύματα, κάθε τρεις ώρες και πίνει πολύ εμφιαλωμένο νερό. Το πρωινό της περιλαμβάνει μια μεγάλη φρουτοσαλάτα με μάνγκο, ακτινίδιο, ανανά, και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Τα γεύματα της είναι σολομός ή κοτόπουλο στη σχάρα με μπρόκολο που λατρεύει και λαχανικά στον ατμό, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία και στο σούσι.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια κατά καιρούς, προτεραιότητα στη ζωή της είναι τα παιδιά της, γι΄αυτό και ο κατάλογος των προδιαγραφών για το ξενοδοχείο περιλαμβάνει έναν σύγχρονο παιδότοπο, αποκλειστικά για τα έξι παιδιά της που θα συνοδεύονται από δύο νταντάδες.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά για την Αντζελίνα στην Ελλάδα. Το 2002 είχε μαγευτεί από τη Σαντορίνη, όπου γύρισε σκηνές για την ταινία "Tomb Raider" υποδυόμενη τη Λάρα Κροφτ. Το 2004 επρόκειτο να επισκεφτεί και πάλι τη χώρα μας με αφορμή τους Ολυμπιακούς Άγώνες, αλλά τελικά το ταξίδι της αναβλήθηκε, λόγω φόρτου εργασίας, ενώ πέρυσι το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ξανά την πρόθεσή του να κάνει διακοπές στα νησιά μας.

Άλλωστε και ο Πιτ έχει πάρει μια γερή γεύση από τη χώρα μας, αφού η καταγωγή της πρώην γυναίκας του, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είναι ελληνική. Η ελληνική κουζίνα του έχει μείνει αξέχαστη, ενώ μεγάλη του αδυναμία είναι η σπανακόπιτα.