Θύμα κλοπής ο Ορλάντο Μπλουμ

17.07.2009
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Λος Άντζελες που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, οι ληστές διέρρηξαν το σπίτι του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) στο Χόλιγουντ Χιλς ενώ εκείνος έλειπε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Λος Άντζελες που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, οι ληστές διέρρηξαν το σπίτι του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) στο Χόλιγουντ Χιλς ενώ εκείνος έλειπε.

"Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του Μπλουμ στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από τηλεφώνημα συγγενούς του ηθοποιού που βρήκε το σπίτι παραβιασμένο", είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τενέσα Ντόμπιν (Tenesha Dobine). Μετρητά και κοσμήματα έκαναν φτερά, αλλά η Ντόμπιν αρνήθηκε να διευκρινίσει την αξία τους.

"Αστυνομικές πηγές μας είπαν ότι οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο και έφυγαν με κοσμήματα αξίας που ξεπερνά τα 500.000 δολάρια, ανάμεσα στα οποία και δύο πανάκριβα ρολόγια", έγραψε το κουτσομπολίστικο σάιτ TMZ.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, από την πολύτιμη συλλογή του ηθοποιού εκλάπησαν οκτώ ρολόγια αντίκες και έξι σπάνια Rolex. Από αυτά ένα ήταν μοντέλο του 1950 αξίας 200.000 δολαρίων και ένα άλλο, το αυθεντικό ρολόι που φορούσε ο Σον Κόνερι (Sean Connery) ως Τζέιμς Μποντ στο "Goldfinger", αξίας 32.000 δολαρίων.

Η εφημερίδα "Daily Telegraph" γράφει ότι το συνολικό κόστος των κλοπιμαίων του Μπλουμ υπολογίζεται στα 328.000 δολάρια. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, αλλά προς το παρόν δεν έχει εντοπίσει υπόπτους.

Ο 32χρονος ηθοποιός που έγινε διάσημος από τον ρόλο του Λέγκολας στην τριλογία του "Άρχοντα των δακτυλιδιών" και από τους "Πειρατές της Καραϊβικής", βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη, αλλά επέστρεψε εσπευσμένα στο Λος Άντζελες μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Η σύντροφος του, Μιράντα Κερ με την οποία συζεί και η οποία έχει αρνηθεί και τις δύο προτάσεις γάμου που της έχει κάνει, επίσης έλειπε σε καλλιτεχνική εκδήλωση. Αυτή την εποχή το ζευγάρι βρίσκεται υπό αναζήτηση νέας στέγης στη περιοχή του Μαλιμπού.

Ο βρετανός Μπλουμ είχε αγοράσει αυτό το σπίτι πριν δύο χρόνια και είχε επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στα μέτρα ασφαλείας του. "Τώρα, είναι πολύ θυμωμένος επειδή παραβιάστηκε ο προσωπικός του χώρος", αποκάλυψε πρόσωπο του περιβάλλοντος του.