Ο Μπέκαμ αρπάχτηκε με τους φιλάθλους!

20.07.2009
Στο δεύτερο παιχνίδι του με την LA Galaxy, μετά την επιστροφή του από τη Μίλαν, ο βρετανός ποδοσφαιριστής μπλέχτηκε σε άγριο τσαμπουκά με τους οπαδούς της ομάδας του
Στο δεύτερο παιχνίδι του με την LA Galaxy, μετά την επιστροφή του από τη Μίλαν, ο βρετανός ποδοσφαιριστής μπλέχτηκε σε άγριο τσαμπουκά με τους οπαδούς της ομάδας του.

Το περιστατικό συνέβη στον φιλικό αγώνα εναντίον της Μίλαν, χτες, Κυριακή στην έδρα της Galaxy. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) προσπάθησε να πηδήξει πάνω από τον φράχτη ασφαλείας και να έρθει στα χέρια με οπαδούς της ομάδας του Λος Άντζελες που τον γιουχάιζαν.

Όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συγκρατήσουν, ενώ είχαν ήδη σταματήσει έναν εξαγριωμένο φίλαθλο που είχε ορμήσει ταυτόχρονα εναντίον του πρώην αρχηγού της αγγλικής εθνικής ομάδας, με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.

Ο γιος του, Ρομέο (Romeo) που παρακολουθούσε από τις κερκίδες μαζί με τη μητέρα του και τον κολλητό του πατέρα του, Τομ Κρουζ (Tom Cruise), ήταν έντρομος και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) προσπαθούσε να τον παρηγορήσει με αγκαλιές και χάδια.

Από την αρχή του αγώνα η υποδοχή του Μπέκαμ στο γήπεδο της έδρας του μετά από την πεντάμηνη απουσία του ήταν σαφώς αποκαρδιωτική. Κάποιοι από τους οπαδούς της ομάδας του νιώθουν προδομένοι από την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, έτσι είχαν απλώσει διάφορα πανό με συνθήματα που έλεγαν "23, Φύγε", αφού το 23 είναι ο αριθμός της φανέλας του και "Φύγε απατεώνα".

Τα ίδια συνθήματα, σε συνδυασμό με γιουχαίσματα ακούγονταν σε όλη τη διάρκεια του ματς από τους σκληροπυρηνικούς θεατές κάθε φορά που ο Μπέκαμ έπαιρνε τη μπάλα.

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή έστρεψε εναντίον του ακόμα και τους πιο συγκρατημένους φιλάθλους: "Πολλές φορές γιουχάρουμε τους παίκτες, αλλά δεν μας επιτίθενται. Ήμασταν τσαντισμένοι. Δεν φτάνει που πρόδωσε την ομάδα μας, τα βάζει και με του φιλάθλους. Πρέπει να φύγει", είπε ένας από τους θεατές.

"Προκάλεσε έναν μεθυσμένο φίλαθλο. Ήταν τελείως ανόητο. Αυτός είναι ο παίκτης, αυτός είναι ο επαγγελματίας. Θα έπρεπε να συγκρατήσει τα νεύρα του, αλλά δεν το έκανε. Θα έπρεπε να ξέρει ότι ο τύπος ήταν τύφλα", δήλωσε ένας άλλος: "Ήταν βλακεία από μέρους του. Λέει ότι έχει επίπεδο κι ότι έχει παίξει με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά δεν έδειξε κανένα επίπεδο. Έχει ήδη φύγει. Δεν χρειάζεται καν να προβληματιστούμε γι' αυτό".

Τελικά ο βρετανός αμυντικός αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό, ενώ ο αγώνας έληξε 2-2.