Συγνώμη 100% ζήτησε ο Κρις Μπράουν

21.07.2009
Για πρώτη φορά από τον τον περασμένο Φεβρουάριο, ο τραγουδιστής της R&B, Κρις Μπράουν ζήτησε δημόσια συγνώμη για τον ξυλοδαρμό της τότε φίλης του, Ριάνα, περιγράφοντας την απώλεια του αυτοελέγχου του ως "απαράδεκτη, εκατό τοις εκατό" και ζητώντας συγχώρεση από τους θαυμαστές του.

Για πρώτη φορά από τον τον περασμένο Φεβρουάριο, ο τραγουδιστής της R&B, Κρις Μπράουν (Chris Brown) ζήτησε δημόσια συγνώμη για τον ξυλοδαρμό της τότε φίλης του, Ριάνα (Rihanna), περιγράφοντας την απώλεια του αυτοελέγχου του ως "απαράδεκτη, εκατό τοις εκατό" και ζητώντας συγχώρεση από τους θαυμαστές του.

Ο 20χρονος Μπράουν σε μια δήλωση μέσω ενός δίλεπτου βίντεο ότι είχε θελήσει να μιλήσει ανοιχτά και νωρίτερα αλλά οι δικηγόροι του τον είχαν συμβουλέψει να μην το κάνει.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο τραγουδιστής των επιτυχιών "Run It" και "Kiss Kiss" παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι πράγματι είναι ένοχος για το γρονθοκόπημα της Ριάνα την παραμονή της απονομής των βραβείων Γκράμι (Grammy) στο Λος Άντζελες και όπως αναμένεται θα καταδικαστεί σε πέντε χρόνια αστυνομικής επιτήρησης τον Αύγουστο.

"Το είπα στη Ριάνα αμέτρητες φορές και το λέω και σε εσάς σήμερα ότι ζητώ βαθύτητα ειλικρινά συγνώμη που δεν κατάφερα να χειριστώ την κατάσταση διαφορετικά και καλύτερα", λέει ο Μπράουν στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το κουτσομπολίστικο σάιτ TMZ.com.

Η επίθεση του Μπράουν εναντίον της 21χρονης Ριάνα, είχε γεμίσει μελανιές και αίματα το πρόσωπο της. Η αγριότητα της επίθεσης του είχε αφήσει άφωνους τόσο τους θαυμαστές, όσο και τη μουσική βιομηχανία, αφού μέχρι τότε θεωρούνταν πρότυπο χαρακτήρα, ενώ πυροδότησε ζωηρές συζητήσεις σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία ανάμεσα στους νέους και τις νέες.

Ο Μπράουν είπε ότι έχε κάνει πολλή ενδοσκόπηση μετά το περιστατικό, ότι ξέρει πως έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές του και ότι έχει αναζητήσει βοήθεια για να εξασφαλίσει ότι δεν θα συμπεριφερθεί ξανά μ' αυτόν τον τρόπο.

"Λυπάμαι πολύ και ντρέπομαι πολύ γι' αυτό που έκανα", είπε: "Όπως ξέρετε πολλοί από εσάς, μεγάλωσε σε ένα σπίτι με ενδοοικογενειακή βία και είδα με τα ίδια μου τα μάτια τι μπορεί να κάνει η ανεξέλεγκτη οργή.

Αυτό που έκανα ήταν απαράδεκτο εκατό τοις εκατό... Ελπίζω κάποιοι άνθρωποι να θα μάθουν από τα λάθη μου. Σκοπεύω να ζήσω τη ζωή μου ώστε να είμαι αντάξιος του όρου "πρότυπο χαρακτήρα", πρόσθεσε.

Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό ο Μπράουν είχε εκδώσει μια ανακοίνωση που έλεγε ότι λυπάται για όσα είχαν διαρρεύσει στον τύπο, χωρίς όμως να παραδεχτεί ότι χτύπησε τη Ριάνα, με την οποία έβγαινε περίπου ένα χρόνο. Οι δυο τους χώρισαν μετά τον καυγά.

Η καταδίκη του Μπράουν αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Αυγούστου, μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που έγινε μεταξύ των δικηγόρων τον Ιούνιο προκειμένου να αποφευχθεί η δίκη και η ενδεχόμενη τετράχρονη φυλάκιση του τραγουδιστή.